Subscribe Now
Trending News

Ljetni kamp "KOVARIĆI"

termin održavanja: 01. srpanj - 02. kolovoz 2024

Labinska škola rukometa i ovo ljeto organizira Ljetni kamp “KOVARIĆI” koji je namijenjen djeci od 6 do 11 godina starosti. Kamp je osmišljen kao dnevni sportski kamp koji će se provoditi u 5 termina, svaki u trajanju 5 dana – od ponedjeljka do petka, u periodu od 8:00 do 16:00 sati. Djeca će se u kampu susresti sa raznim sportskim i društvenim aktivnostima te kreativnim radionicama.

U ljetni kamp su dobrodošla sva djeca neovisno o tome dali se bave nekim sportskim aktivnostima jer se stručni tim LŠR-a potrudio osmisliti plan i program aktivnosti prilagođen svima.

ljetni_kamp_2024

Aktivnosti

Kroz sportske aktivnosti polaznici će učiti vježbe istezanja, hodanja, disanja i trčanja u cilju razvoja motorike. Zatim u planu su razne sportske igre – rukomet, nogomet, košarka, odbojka, badminton te isto tako elementarne igre s loptom – štafetne igre i poligoni. Uz to predviđeno je i vrijeme na plaži gdje će biti organizirana škola plivanja za neplivače i plivače početnike.

Osim sportskih aktivnosti organizatori su se potrudili pripremiti razne dječje igre i radionice kojima je cilj socijalizacija, razvoj timskog duha, mašte i kreativnosti. U slobodno vrijeme planirane su aktivnosti poput šetnje, zabave u aquaparku i vožnja vlakićem.

Promotori kampa

Ljetni kamp “KOVARIĆI” ima svoje promotore koji su vrhunski sportaši profesionalci koji će isto tako biti uključeni u rad kampa, kao što su Luka Stepančić, bivši reprezentativac Hrvatske rukometne reprezentacije s kojom je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 2013 i srebro na Europskom prvenstvu 2020, od 2016. do 2019. godine igrao je za jednu od najjačih momčadi Europe, za Paris Saint Germain, a trenutno igra za još jednog velikana SC Pick Szeged. Zatim Fran Mileta, dečko koji je prvi u povijesti u istoj godini nastupao za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u tri selekcije; za kadetsku, juniorsku i A selekciju, uz to osvojio je srebro s juniorskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu 2019. i proglašen je za nabolje desno krilo svijeta. Novo lice među promotorima je Niko Franković, trenutno igrač PPD Zagreba i reprezentativac Hrvatske u svojoj generaciji.

Svaki od promotora kampa odraditi će jedan trening s polaznicima kampa, demonstrirati će određene vježbe i pomagati djeci u izvođenju istih. Nakon odrađenog treninga organizirati će se druženje s promotorima kampa kako bi djeca u razgovoru s njima dobila uvid u to što znači biti sportaš profesionalac.

Lokacija

Ljetni kamp “KOVARIĆI” će se odvijati u Girandella Valamar Collection Resortu u Rapcu. Welcome point resorta ujedno je i mjesto za svakodnevni prijem djece u kamp. U sklopu resorta na raspolaganju su predivne plaže, ugodna hladovina Pinete u prvom redu do mora, igrališta koja zadovoljavaju standarde više različitih sportova, ugodna i prostrana sala namijenjena društvenim i kreativnim aktivnostima te ono najbitnije, uživanju u slasnim obrocima Valfresco Direkta.

Termini kampa

S obzirom na iskustva od prošle godine, termini kampa pune se brže od očekivanog, stoga ukoliko još uvijek niste prijavili svoje dijete u Ljetni kamp KOVARIĆI, a imate namjeru, požurite se. Na raspolaganju imate sljedeće termine:

  1. termin / 01.07. – 05.07. / POPUNJENO
  2. termin / 08.07. – 12.07. / POPUNJENO
  3. termin / 15.07. – 19.07. / POPUNJENO
  4. termin / 22.07. – 26.07. / POPUNJENO
  5. termin / 29.07. – 02.08. / POPUNJENO

Prijave

Prijave se vrše isključivo online putem web stranice Labinske škole rukometa. Pod rubrikom “Manifestacije” – Ljetni kamp “KOVARIĆI” dostupan je online obrazac za prijavu polaznika koji se nalazi na dnu stranice.

Nakon ispunjene prijave, na vašu mail adresu dobiti ćete potvrdu o rezervaciji termina i podatke o uplati. U slučaju da ne dobijete takvu potvrdu molimo vas da nas kontaktirate. 

Cijena

Cijena Ljetnog kampa KOVARIĆI iznosi 150 € za jedan od navedenih termina. Polaznici Labinske škole rukometa ostvaruju popust u iznosu 20 €, te je u tom slučaju cijena 130 €.

Što je uključeno u cijenu? Doručak i ručak u restoranima Sundance i Marblu u sklopu Girandella Valamar Collection Resorta, voćni međuobrok u prostoriji kampa, dodatne aktivnosti poput vožnje vlakićem, zabava u aquaparku Girandella, zatim dvije majice, kapa, sportski ruksak i diploma za svakog polaznika i tjedno iznenađenje za sve polaznike.

Partneri

Partneri projekta Ljetnog kampa “KOVARIĆI” su Valfresco direkt zadužen za pripremu i posluživanje doručka i ručka polaznicima ljetnog kampa i to u skladu s najvišim standardima i kvalitetom, tvrtka Valamar koja je osigurala predivnu lokaciju za provođenje projekta, te Rockwool Adriatic kao generalni sponzor Labinske škole rukometa.

Info

Sve dodatne informacije vezane uz Ljetni kamp KOVARIĆI možete dobiti na broj 091 534 1812 ili na mail info@labinskaskolarukometa.com

PRIJAVNICA U KAMP

1
Ja, roditelj ili zakonski skrbnik djeteta

polaznika organiziranog ljetnog kampa KOVARIĆI u organizaciji Labinske škole rukometa, suglasan/na sam da moje dijete sudjeluje u svim planiranim aktivnostima organizatora.

IZABERITE ŽELJENI TERMIN
Izaberite termin
Obzirom na plan i program aktivnosti posebnu pažnju želimo obratiti na plivačku sposobnost polaznika.
Molimo vas da označite da li je vaše dijete
POSEBNA NAPOMENA

Ja, roditelj djeteta suglasan/na sam da organizator može prikupljati i koristiti osobne podatke, fotografije, audio i video zapise mog djeteta u svrhu praćenja, organizacije te promocije programa i aktivnosti ljetnog kampa Kovarići.

Sa svim prikupljenim podacima postupati će se sukladno Općoj uredbi za zaštitu osobnih podataka (GDPR) i Zakon o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka. Podaci se prikupljaju isključivo za prethodno navedene svrhe i trajno se pohranjuju u arhivi organizatora kao opravdanom legitimnom interesu, te se navedeni podaci u drugu svrhu ne smiju koristiti.

Poznato mi je da imam pravo ostvariti uvid u prikupljene podatke, te ukoliko je moguće, na ispravak netočnih podataka i prijenos istih, kao i da imam pravo u bilo kojem trenutku povući svoju suglasnost za određenu svrhu obrade podnošenjem pisanog zahtjeva organizatoru na adresu kluba Rudarska 2, 52220 Labin.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft – WordPress form builder
više...

VIJESTI

/// iz kampa

FOTOGALERIJE

/// iz kampa

Ljetni kamp KOVARIĆI 2021 (5. grupa)

Ljetni kamp KOVARIĆI 2021 (4. grupa)

Ljetni kamp KOVARIĆI 2021 (3. grupa)

Ljetni kamp KOVARIĆI 2021 (2. grupa)

Ljetni kamp KOVARIĆI 2021 (1. grupa)

Ljetni kamp 2020

VIDEO

/// Ljetni Kamp KOVARIĆI 2021