Od 12. do 16. srpnja održana je 3. grupa Ljetnog kampa KOVARIĆI  u resortu Girandella u Rapcu. U 3. grupi bilo je 33 polaznika koji su vrijeme u kampu proveli u raznim sportskim aktivnostima, društvenim igrama i kreativnim radionicama za koje su se pobrinuli 4 trenera i 2 volontera Labinske škole rukometa.

U trećem tjednu kampa posjetio nas je naš promotor Luka Stepančić, koji ovoga puta zbog ozljede nije mogao prisustvovati jutarnjem treningu ali je zato druženje nakon treninga potrajalo duže nego inače. Na oduševljenje naših kovarića Luka je odgovarao na brojna pitanja o svojim rukometnim počecima, najdražim trenerima, suigračima, pobjedama i golovima, ali našlo se i pitanja o glazbenoj školi i ostalim hobijima našeg reprezentativca. Nakon druženja uslijedilo je potpisivanje majica i zajedničko slikanje kako bi svi kovarići imali lijepu uspomenu sa druženja s Lukom Stepančićem.

Raspored aktivnosti otprilike je isti u svim grupama pa je tako i 3. grupa kovarića posjetila Sundance aquapark na Girandelli, vozili se vlakićem od Girandelle do Maslinice, šetali do Golubijere i za nagradu zasladili se s najboljim sladoledom u Pingo2.

Ovim putem zahvaljujemo se partnerima projekta Valamar i Valfresco direkt, a treba napomenuti kako je ove godine vrijednost projekta Ljetnog kampa KOVARIĆI prepoznalo i Ministarstvo turizma i sporta sufinancirajući projekt.