Subota je bila namijenjena za seniorski rukomet, no nedjeljom su se postigli odlični rezultati u mlađim selekcijama RK Rudar Adria Oil. U nedjelju, 5.studenog, U15 selekcija odigrala je dvije zaostale utakmice 1.HRL regije 1. Protivnici su bili RK Buzet i MRK Buje’53. Dok su naši najmlađi Kovarići otišli u Poreč, na odigravanje 2. turnira županijske rukometne lige u mini rukometu.

 

U15 

Rudar Adria Oil U15 selekcija je dvije zaostale utakmice 1. i 2. kola 1.HRL odigrala u Buzetu. Prva utakmica odigrala se protiv domaćina RK Buzet. Momci su već  rutinski svladali vršnjake iz Buzeta rezultatom 20-14.

Druga utakmica igrala se protiv MRK Buje’53. Iako su bolje ušli nego Buzet, Kovari nisu dopustili protivničkoj ekipi da ozbiljnije zaprijeti uzimanju bodova, te su ih pobijedili rezultatom 20-12.

MINI RUKOMET

Naši najmlađi Kovarići, također u nedjelju, su odigrali  2. po redu turnir ŽRL u mini rukometu. Kovarići su pobijedili sve četiri utakmice grupne faze, a zatim su u finalu bili bolji od domaćina turnira RK Poreč te tako osvojili turnir bez poraza. Bravo za dečke i trenera!!