Nedjelja je bila rezervirana za naše najmlađe. Naši minići nastupali su na prvom turniru županijske rukometne lige u mini rukometu, koji se održao u Rovinju. Kovarići su u grupnoj fazi odigrali tri utakmice i sa dvije pobjede protiv RK Medulin i RK Novigrad, te jednom neriješenom utakmicom protiv RK Poreč, uspjeli plasirati se u polufinale, odnosno za 3. mjesto. U utakmici za treće mjesto igrali su protiv domaćina RK Rovinj te ih svladali u napetoj završnici, gdje su naši Kovarići bili bolji u izvođenju sedmeraca.

Malo starija selekcija U11 otputovala je u Gospić na odigravanje 3. kola 1.HRL regije 1. Mladići su kroz dvije utakmice odmjerili snage sa vršnjacima iz RK Gospića i RK Ogulina.

U prvoj utakmici protiv domaćina RK Gospić, momčad Rudara je rutinski odradila utakmicu bez previše problema i svladali su momčad Gospića sa rezultatom 21:13.

Kovarići su, bez previše pauze između utakmica, ponovno obukli dresove i krenuli u utakmicu protiv RK Ogulina. Ova utakmica je bila u jačem i bržem tempu. Igrači Ogulina se nisu dali preplašiti te su otežali posao našim Kovarićima. Utakmica se igrala gol za gol, a naši Kovarići su pokazali jaku volju i želju na terenu te su na kraju uz puno borbe uspjeli upisati pobjedu rezultatom 23-22.

Odradili smo jako teško gostovanje i možemo biti sretni što se vraćamo s 4 boda u Labin. U prvoj utakmici bez problema smo pobejdili domaćina RK Gospić rezultatom 21-13, i drago mi je da su u toj utakmici priliku dobili apsolutno svi igrači. U drugoj utakmici igrali smo protiv RK Ogulin i očekivali smo tešku utakmicu budući da smo igrali dvije utakmice za redom, praktički bez pauze, tako da smo se borili i s umorom ali i dobrom ekipom iz Ogulina. Utakmica je bila napeta od samog početka i drago mi je da su klinci pokazali karakter i teškom mukom uspijeli u par navrata preokrenuti rezultat i na kraju pobijediti s minimalnih 23-22.” izjavio je trener Vlačić