Nedjelja je bila rezervirana za mlađe uzraste . Naša U13 momčad otišla je na daleko gostovanje u Gospić kamo su odigrali dvije utakmice 1.HRL  protiv domaćina RK Ogulin i vršnjaka sa Raba, RK ARBA. Dok su naši momci iz U17 selekcije odradili lavovski posao u Karlovcu pobijedivši RK Karlovac i RK Dubovac-Gaza.

U prvoj utakmici U13 ekipe, bod protiv domaćina RK Gospić gotovo je promakao za dlaku. Od samog početka, utakmica je bila izjednačena, igralo se gol za gol, i vidjelo se da će presuditi sitnice. Domaćini su otišli na predah s minimalnim vodstvom (11-10). Drugo poluvrijeme domaćini su preuzeli tempo igre i povećali prednost, iskoristivši nekoliko pogrešaka Kovarića, te su poveli s +4 (23-19). U 35. minuti naši dečki su se probudili i preuzeli kontrolu na terenu, nadoknađujući sva 4 gola minusa i izjednačavajući rezultat na 23-23 s još minutu igre do kraja utakmice. Gospić je uspio postići gol, dok je našim Kovarićima bod promakao za dlaku. Završni rezultat utakmice bio je 24-23 u korist RK Gospić .

U utakmicu smo ušli dobro, igrao se gol za gol do kraja poluvremena, u 35 minuti Gospić se uspio odvojiti, ali dečki su pokazali da se ne predaju do kraja, minutu do kraja smo došli na -1, pa imali šut sa 6 metara za poravnanje, ali nismo zabili.” izjavio je trener Stubičar

Druga utakmica protiv RK ARBA nije krenula po planu, obrana nije funkcionirala od samog početka, i vodila se velika borba u prvom poluvremenu. Druga polovina utakmice donosi totalno novu ekipu, momci se bude i rade veliku razliku od +5 do 30 minute utakmice. Utakmicu privode kraju sa velikuh +7(13-20).

Ulazak u utakmicu nije bio na razini. 3:2:1 obrana nije funkcionirala, pa smo prešli na 6:0. Iz dobre obrane smo stvarali prilike za polukontre i kontre i uspjeli smo se odvojiti na +7, primivši samo 3 gola u drugom poluvremenu. Na kraju, moramo biti zadovoljni i nadati se da ćemo uz dobar rad i trud u budućnosti moći preokrenuti tijek utakmice u našu korist.” izjavio je trener Stubičar

 

 

U17 momčad odardila je sjajan posao u Karlovcu pobijedivši obije ekipe.

U prvoj utakmici Kovari su polako ali strpljivo ušli u utakmicu, igralo se gol za gol sa minimalnom prednošću na stranu Kovara, te na odmor odlaze sa rezultatom 15-16.  U prvih 10 minuta drugog poluvremena Kovari su zavladali terenom i čine veliku razliku od čak +7(17-23). Ostatak utakmice odrađuju rutinski i završavaju sa +9(24-33).

Druga utakmica protiv RK Karlovac imala je sporiji tempo. Vidjelo se da su naši dečki pomalo iscrpljeni, no nisu dopustili da ih to spriječi u osvajanju dva boda. Igralo se čvršće na obje strane terena, što se primijetilo i u samom rezultatu. Utakmica je bila izjednačena do samog kraja, što ukazuje na dobar i kvalitetan rad s mladim igračima. Koncentracija im nije pala, te su u posljednjih ključnih 5 minuta odigrali lavovski i upisali pobjedu s 2 gola prednosti, 18-16.