Ove subote, 29.04. u SC Franko Mileta održati će se turnir Labinska republika u kategoriji dječaka U11. Kao i proteklih godina na turniru će se natjecati 8 ekipa iz Istarske i Primorsko goranske županije, i to RK Zamet, MRK Kozala, Primorska škola rukometa, RK Rovinj, RK Arena Pula, RK Medulin i dvije ekipe domaćina turnira RK Rudar Adria Oil.

Ekipe su podijeljene u dvije skupine, te se nakon utakmica po skupinama ulazi u knock-out fazu natjecanja, odnosno igraju se utakmice za plasman. Sve ukupno će se odigrati 18 utakmica, a prve počinju u 10:00 sati. Otvaranje turnira planirano je nakon utakmica po skupinama, oko 13:30 sati, dok će se zatvaranje turnira i podjela nagrada održati nakon finalne utakmice, oko 16:00 sati.

Uz nagrade za plasman, na turniru će se dodijeliti i pojedinačne nagrade za najboljeg igrača, najboljeg golmana, najboljeg strijelca i nagrada za najbrži šut. Si sudionici turnira imati će priliku mjeriti brzinu svog šuta, a isto će biti moguće i svi ostali posjetitelji turnira.

 

Slika s prošlogodišnjeg izdanja turnira Labinska republika.