Počela su natjecanja u novoj sezoni 2022/2023. Labinska škola rukometa i ove godine natječe su brojnim županijskim i državnim ligama koje ćemo pokušati što bolje i ažurnije ispratiti na našoj web stranici ali i na društvenim mrežama kako bi više manje svi koji nas pratite bili upućeni u događanja u i oko LŠR-a.

ŽRK U16 otvara sezonu u Umagu

U sklopu 2. kola 1. HRL regija 3 naše labudice putuju u Umag gdje će odigrati dvije utakmice i to protiv ŽRK Zameta iz Rijeke i RK Liburnije Opatija. Prošle sezone LŠR se nije natjecao u kategoriji U16 tako da curama želimo svu sreću i da na što bolji način uđu u novu sezonu.

Utakmice se igraju u SD Stella Maris, a naše cure su na rasporedu u 11:00 sati protiv Zameta te u 14:00 sati protiv Liburnije Opatija.

ŽRK Rudar U14 i U12 otvaraju sezonu u Buzetu

U sklopu 1. kola 1. HRL regija 3, odnosno u utakmici parova ŽRK Rudar U14 i U12 se sastaje sa RK Buzetom ove nedjelje u Gradskoj dvorani Buzet. Prve na redu su starije djevojčice U14 s početkom u 11:00 sati a nakon toga u 12:00 sati slijede djevojčice U12.

Curama želimo što bolji ulazak u novu sezonu i da se iz Buzeta vrate s 4 boda.

RK Rudar Adria Oil 2 na domaćem terenu protiv RK Arena Pula 2

Nakon dugo vremena RK Rudar Adria Oil ima svoju drugu momčad koju u najvećem broju sačinjavaju upravo igrači U15 i U17 momčadi Labinske škole rukomet što je i razlog zašto pratimo i ovu utakmicu iako se radi o seniorskom natjecanju.

Naši kovari su sezonu otvorili prošlog vikenda porazom u Kašteliru od MRK 28. April a ove nedjelje ih u sklopu 2. kola 3. HRL Zapad očekuje dvoboj protiv isto tako druge momčadi RK Arena Pula.

Utakmica se igra u nedjelju u 20 sati u SC Franko Mileta stoga dođite i podržite budućnost labinskog rukometa.