RK Rudar Adria Oil U11 igra posljednje kolo ŽRL-a za naslov prvaka županije

Danas se u Puli igra zaostalo 13. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji dječaka U11 između domaćina RK Arena Pula i naše momčadi RK Rudar Adria Oil. Ujedno je to i posljednja utakmica u sezoni za naše kovariće kojima pobjeda donosi naslov prvaka u Istarskoj županiji. Utakmica se igra u DS Mate Parlov s početkom u 18:40 sati.

ŽRK Rudar U10 putuju u Omišalj

Ove subote u Omišlju se održava turnir povodom Duhovskog utorka u organizaciji Rukometnog kluba Omišalj. Na turnir će sudjelovati dvije ekipe ŽRK Rudara u konkurenciji djevojčica 2010. godište i mlađe te 2012. godište i mlađe.

Ekipa LŠR-a putuje u Karlovac na 20. Otvoreno prvenstvo Hrvatske

Ove nedjelje započinje 20. Otvoreno prvenstvo Hrvatske, najveća smotra rukometaša u Hrvatskoj ali i u regiji na kojem će sudjelovati približno 300 ekipa s oko 5.000 sudionika. Među prijavljenim ekipama je i 5 ekipa Labinske škole rukometa a ove subote na rasporedu su utakmice u kategoriji djevojčica 2012. godište i mlađe u kojoj LŠR ima prijavljenu jednu ekipu sastavljenu od igračica Škole rukometa Ivan Batelić Raša i igračica ŽRK Rudar U10.