ŽRK Rudar U12 danas putuje na završnicu prvenstva Hrvatske

Od četvrtka 26.05. do nedjelje 29.05. u Poreču se održava završnica prvenstva Hrvatske u kategoriji djevojčica U12 na kojem će nastupati i naša ekipa ŽRK Rudar. Labudice se nalaze u vrlo zanimljivoj skupini sa Sesvetama, Sinjom i Podravkom.

Već prvog dana ŽRK Rudar će odmjeriti snage s ekipom Sesveta koje su u regularnom djelu prvenstva završile na 1. mjestu regije 3 i to bez poraza u 16 odigranih utakmica. Drugog dana naše labudice očekuju dvije utakmice. U 11:00 sati na rasporedu je utakmica protiv Podravke koja je regularni dio sezone završila na 4. mjestu regije 2, dok u 19:00 sati igraju protiv ekipe Sinja koja je završila na 2. mjestu regije 1.

Subota i nedjelja je rezervirana za utakmice za finalni poredak tako da ćemo raspored saznati nakon odigranih utakmica po skupinama.

Našim labudicama želimo puno sreće i neka s ponosom brane boje svoga kluba i svoga grada.

RK Rudar Adria Oil U11 igra 8. kolo ŽRL-a protiv Buzeta

Ove subote u Labinu će se odigrati zaostalo 8. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji dječaka U11 između RK Buzeta i RK Rudar Adria Oil. Kovarima je ovo vrlo važna utakmica u kojoj pobjedom ostaju na 1. mjestu dok im za vrat puše MRK 28. April sa samo jednim bodom manje što znači da kovari nemaju previše prostora za kiks ukoliko žele osvojiti prvenstvo Županije.

RK Rudar Adria Oil U9 putuje u Kaštelir za kraj sezone u ŽRL

Ove nedjelje RK Rudar Adria Oil putuje u Kaštelir gdje ih očekuju dvije utakmice Županijske rukometne lige u mini rukometu, što su ujedno i posljednje utakmice ove sezone. U sklopu 12. kola ŽRL-a kovari će odigrati protiv RK Rovinja dok ih u sklopu 18. kola očekuje domaćin MRK 28. April. Uz te dvije utakmice RK Rudar Adria Oil će odigrati i jednu prijateljsku utakmicu protiv RK Umaga.