ŽRK Rudar bolji u svim kategorijama od ŽRK Umaga

U subotu se u Labinu odigralo 10. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji djevojčica U14 i U12 te 12. kolo Županijske rukometne lige u mini rukometu između ŽRK Rudar i ŽRK Umag.  U sve tri kategorije naše labudice su upisale uvjerljive pobjede. U kategoriji djevojčica U14 ŽRK Rudar je slavio sa 24-18, u kategoriji djevojčica U12 cure su slavile s 13-8 te u najmlađoj kategoriji pobjeda je bila najuvjerljivija s visokih 24-4.

U nedjelju je u Buzetu odigrano i zaostalo 6. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji djevojčica U14 koje su naše labudice pobijedile uvjerljivo s visokih 23-9.

Na tablici ŽRL-a ŽRK Umag sada zaostaje 4 boda za prvim mjestom koje u obje kategorije U14 i U12 drži ŽRK Rudar. Labudicama u kategoriji U14 preostaje još zaostala utakmica 5. kola protiv istog protivnika ŽRK Umag dok u kategoriji U12 ŽRK Rudar mora odigrati još dvije utakmice protiv ŽRK Arene iz Pule te isto tako protiv ŽRK Umaga.

RK Rudar Adria Oil U11 napravio veliki korak prema naslovu prvaka ŽRL-a

Ove subote u Labinu je odigrano 14. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji dječaka U11 između RK Rudar Adria Oil i MRK 28. Aprila. Pred utakmicu kovari su se nalazili na 2. mjestu sa jednim bodom manje od gostiju iz Kaštelira koji su do te utakmice držali 1. mjesto ŽRL-a. Pobjedom 14-10 RK Rudar Adria Oil je u finišu sezone preuzeo 1. mjesto te napravio veliki korak prema osvajanu Županijske rukometne lige pobijedivši izravnog konkurenta.

“Možemo reći kako je najteži dio posla odrađen, ovom pobjedom preuzeli smo 1. mjesto međutim još su dvije utakmice ostale do kraja prvenstva tako da treba biti oprezan i ne prerano slaviti. Čeka nas još gostovanje u Puli i Buzetu što vjerujem da dečki mogu pobijediti i potvrditi naslov prvaka ali ponavljam u svaku od te dvije utakmice trebamo ući maksimalno ozbiljno.” izjavio je trener Goran Vlačić nakon utakmice protiv do tada vodeće momčadi lige MRK 28. Aprila.