RK Rudar Adria Oil U17 upisao dvije pobjede na gostovanju u Puli

U subotu je u Puli odigrano 16. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg je RK Rudar Adria Oil odigrao dvije utakmice protiv RK Gosipća i RK Rovinja. Kovari su u obje utakmice upisali visoke pobjede. U prvoj utakmici protiv RK Gospića kovari su slavili s 38-19, dok su u drugoj utakmici protiv RK Rovinja pobijedili s 25-7.

RK Rudar Adria Oil s 4 nova boda ostaje na 8. mjestu na kojem će i završiti sezonu, preostaje im još jedna utakmica parova protiv RK Arene Pula koja se nalazi na 9. mjestu s 4 boda manje. U slučaju pobjede i poraza kovarima se ništa ne mijenja na tablici budući da im i 7. mjesto bježi za 4 boda.

RK Rudar Adria Oil U15 kao i stariji upisali dvije pobjede na gostovanju u Puli

U nedjelju RK Rudar Adria Oil odigrao je dvije utakmice u sklopu zaostalog 8. kola 1. HRL regija 1. Ovoga puta protivnici su bili RK Gospić i MRK Buje 53 te su naši kovari slavili u obje utakmice.

U prvoj utakmici protiv RK Gospića kovari su slavili s visokih 24-16. “Zadovoljavajući rezultat s obzirom na broj tehničkih pogreški. Bio je dobar pristup u obrani, no brzopletost u tranziciji i bacanju kontri dovelo nas do toga da smo za svaki zabijeni gol trebali 2-3 napada. Zbog prevelike želje za brzim rješavanjem situacije su se događale greške no bez zamjerke. Svi su dobili priliku igrati tako da sam zadovoljan sa prikazanim.” izjavio je trener Inko Banović nakon utakmice  s Gospićem.

Scenarij je bio isti i u utakmici s MRK Buje 53 u kojoj su kovari pobijedili s visokih 16-9. “Dečki su odlično ušli u utakmicu, i u napadu i u obrani, i od samoga starta smo kontrolirali utakmicu. Išlo nam je u prilog i to da je protivnik bio bez zamjena te da im je bila druga utakmica za redom pa nisu ni mogli bolje parirati. No to ne umanjuje činjenicu da smo bili dobri i zasluženo pobijedili. Opet su svi dobili priliku, pa smo si mogli i priuštiti da pojedini igrači isprobaju odigrati na drugim pozicijama od uobičajenih.” zadovoljno će trener Inko Banović.

RK Rudar Adria Oil U15 treba odigrati još tri utakmice do kraja sezone, preostaje im još posljednje 16. kolo i utakmica parova protiv RK Arene Pula.

ŽRK Rudar U14 upisao pobjedu i poraz na gostovanju u Samoboru

U nedjelju je odigrano zaostalo 5. kolo 1. HRL regija 3 u sklopu kojeg je ŽRK Rudar odigrao dvije utakmice protiv ŽRK Samobora i ŽRK Udarnika. Labudice su u prvoj utakmici protiv ŽRK Samobora izgubile s visokih 23-10 dok su u drugoj utakmici pobijedile ŽRK Udarnik rezultatom 26-14.

“Utakmica protiv Samobora bila je jedna od najlošijih utakmica naših cura što se vidi i po rezultatu. Međutim cure su se iskupile već u drugoj utakmici gdje sam imala osjećaj da je na teren izašla druga ekipa sa karakterom te su odmah odigrale jednu od najboljih utakmica ove sezone. Pokazale su da je sve u glavi i kad se odigra sa srcem pobjeda nije upitna.” izjavila je trenerica Ksenija Vidali nakon posljednjeg kola u sezoni.

RK Rudar Adria Oil U11 upisao pobjedu u sklopu Županijske rukometne lige

Ove nedjelje u Labinu je odigrano 11. kolo Županijske rukometne lige između RK Rovinja i RK Rudar Adria Oil. Kovari su pobijedili s visokih 15-6 i time upisali 2 nova boda na tablici što ih je dignulo na 2. mjesto s ukupno 11 bodova. Trenutno su bodovno bolji od njih samo RK Poreč s 1 bodom te čak 3 utakmice više.

“Napokon smo odigrali jednu odličnu utakmicu kako u obrani tako i u napadu. Sve je išlo prema dogovoru i mogu biti jako zadovoljan s dečkima. U obrani su pokazali kako se igra jedan za drugoga dok su u napadu bili disciplinirani i iskoristili svaku priliku koja se stvorila što je i razlog visokoj pobjedi.” izjavio je trener Goran Vlačić nakon pobjede protiv Rovinja.