RK Rudar Adria Oil U17 ove subote igra posljednju utakmicu sezone

Ove subote u Puli u DS Mate Parlov odigrati će se zaostalo 9. kolo 1. HRL regija 1 između RK Rudar Adria Oil i RK Arene Pula. Bez obzira na ishod utakmice kovari sezonu završavaju na 8. mjestu u konkurenciji 14 klubova. U do sada odigranih 25 utakmica RK Rudar Adria Oil upisao je 12 pobjeda i 13 poraza čime su sakupili ukupno 24 bodova. RK Arena Pula, naš par u natjecanju, nalazi se na 9. mjestu s 4 boda manje o momčadi kovara.

Završnicu državnog prvenstva izborili su RK Zamet koji je sezonu završio bez poraza sa čak 50 bodova, slijede RK Buzet s 5 bodova manje, te RK Poreč s 39 i RK Karlovac s 38 bodova. Poreč i Karlovac imaju još utakmica za odigrati međutim bodovno im nitko ne može ugroziti plasman na završnicu.

RK Rudar Adria Oil U15 putuje u Pulu u sklopu 9. kola

Ove subote u Puli u DS Mate Parlov odigrati će se i zaostalo 9. kolo 1. HRL regija 1 u kategoriji U15, odmah nakon utakmice momčadi U17. Protivnik je isti, RK Arena Pula dočekuje kovare na 7. mjestu s 3 boda manje od naše momčadi. RK Rudar Adria Oil s 24 boda drži visoko 6. mjesto te im do kraja sezone preostaju još dvije utakmice posljednjeg 16. kola protiv MRK Buja 53 i RK Gospića.

ŽRK Rudar U12 ovaj tjedan bori se za odlazak na završnicu prvenstva

ŽRK Rudar ovaj tjedan igra dva zaostala kola 1. HRL regija 3 te su im to ujedno i posljednje utakmice regularnog djela sezone u kojima ih očekuje borba za odlazak na završnicu prvenstva Hrvatske. Labudice ukoliko žele ostvariti plasman na završnicu moraju u regularnom djelu sezone završiti unutar 6 ekipa. ŽRK Rudar je trenutno 4. s 19 bodova međutim vrlo blizu su Karlovac koji ima samo 1 bod manje Udarnik sa 3 boda manje, te Gospić i Buzet s 4 boda manje.

Već ovog četvrtka ŽRK Rudar putuje u Buzet gdje ih očekuju dvije vrlo teške utakmice zaostalog 3. kola 1. HRL regija 3 protiv Sesveta koje uvjerljivo bez poraza drže 1. mjesto s 28 bodova te protiv Lokomotive Zagreb koja drži visoko 2. mjesto s 26 bodova i samo jednim porazom ove sezone.

Nakon gostovanja u Buzetu ŽRK Rudar u subotu putuje u Veliku Goricu gdje ih očekuju dvije utakmice zaostalog 5. kola 1. HRL regija 3. Ovoga puta protivnik je nešto lakši međutim ne toliko lagan da bi se unaprijed upisali bodovi. Labudice i ovoga puta očekuju dvije zahtjevne utakmice i to protiv izravnog konkurenta za odlazak na završnicu ŽRK Udarnika koji drži 6. mjesto te ŽRK Sloge koja drži 12. mjesto.

RK Rudar Adria Oil U11 u posljednjem kolu bori se za završnicu

Ove subote u Umagu se igra posljednje 8. kolo 1. HRL regija 1 u kategoriji dječaka U11. U posljednjem kolu težiti će se dva putnika za odlazak na završnicu među tri kandidata među kojima je i RK Rudar Adria Oil. Za odlazak na završnicu treba biti unutar 4 momčadi a trenutno su RK Poreč, RK Viškovo i RK Rudar Adria Oil bodovno izjednačeni i subotnje utakmice će odlučiti tko od tri navedena kluba odlazi na završnicu.

RK Rudar Adria Oil odigrati će dvije utakmice protiv RK Umaga i RK Poreča i ukoliko kovari ostvare pobjedu u obje utakmice sigurni su putnici na završnicu prvenstva Hrvatske.