RK Rudad Adria Oil U15 ove nedjelje na domaćem terenu

U nedjelju se u Labinu igra 13. kolo 1. HRL regija 1 u kategoriji dječaka U15. RK Rudar Adria Oil u sklopu tog kola odigrat će dvije utakmice protiv RK Poreča i RK Umaga. RK Poreč je trenutno na 3. mjestu lige s 24 osvojena boda, naša momčad se nalazi na 6. mjestu sa 18 osvojenih bodova a RK Umag drži 9. mjesto s 10 osvojenih bodova.

RK Rudar Adria Oil svoje utakmice igra u 11:00 sati protiv RK Poreča, i u 12:00 sati protiv RK Umaga u SC Franko Mileta u Labinu.

RK Rudar Adria Oil U11 igra zaostalu utakmicu državne lige u Labinu

Ove nedjelje u Labinu će se odigrati 5. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg će RK Rudar Adria Oil U11 odigrati utakmicu parova protiv RK Viškova. Kovari se nalaze na 4. mjestu sa 4 osvojena boda te su bodovno izjednačeni s RK Porečom koji zbog bolje gol razlike drži 3. mjesto. S druge strane RK Viškovo se nalazi na posljednjem 6. mjestu sa 2 osvojena boda i to upravo protiv RK Rudar Adria Oil u prvom djelu sezone.

Utakmica se igra s početkom u 9:00 sati u SC Franko Mileta u Labinu.

ŽRK Rudar U10 putuje u Poreč u sklopu Županijske lige

ŽRK Rudar U10 ove nedjelje igra 11. kolo Županijske rukometne ligu u mini rukometu protiv RK Poreča u Poreču. Utakmica se igra u SC Veli Jože s početkom u 16:15 sati.