Jučer je u SC Franko Mileta održano proglašenje proglašenje najboljih sportaša Grada Labina za 2021. godinu u kategoriji najuspješniji sportaš, najuspješnija sportašica, najuspješnija momčad ili ekipa, najuspješnija momčad ili ekipa u mlađim uzrastima, najveća muška sportska nada, najveća ženska sportska nada, te najuspješniji trener. Osim navedenih nagrada dodijeljena su i posebna priznanja.

Labinska škola rukometa imala je svoje kandidate u kategoriji najuspješniji sportaš u kojoj je bio kandidiran naš Niko Franković, igrač seniorske i U17 momčadi te kadetski reprezentativac Hrvatske, u kategoriji najuspješnije sportašice kandidirana je Natali Zahtila, igračica seniorske ekipe ŽRK Rudar i trenerica ekipe ŽRK Rudar U12, u kategoriji najveća muška sportska nada kandidiran je Anel Velagić, ponajbolji igrač i kapetan momčadi U15 te član selekcije Istarske županije, u kategoriji najveća ženska sportska nada kandidirana je Lucija Golja, ponajbolja igračica ekipe U14 te član selekcije Istarske županije, te u kategoriji najbolja momčad ili ekipa u mlađim uzrastima kandidirana je ekipa ŽRK Rudar U12.

U kategoriji najuspješnijeg sportaša nagradu je odnio Pavle Kruljac iz sportsko rekreativnog kluba Alba, u kategoriji najveće muške sportske nade nagradu je odnio Edib Jagodić iz Judo kluba “Ippon”, u kategoriji najveće ženske sportske nade nagradu je odnijela Viktoria Hrvatin iz tenis kluba Rabac, te je za najbolju momčad ili ekipu u mlađim uzrastima proglašena juniorska ekipa NK Rudara . Dobitnicima nagrada čestitamo od srca na svim sportskim rezultatima ostvarenim u protekloj godini.

Sportska zajednica Grada Labina dodijelila je posebna priznanja za sportske rezultate, a među njima našao se naš Niko Franković koji je dobio posebno priznanje za nastup u kadetskoj reprezentaciji Hrvatske u kojoj se nametnuo kao neizostavni član.