RK Rudar Adria Oil U15 u sklopu državne lige putuje u Rijeku

Ove subote u Rijeci, u SD Dinko Lukarić na Kozali, održat će se 12. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg RK Rudar Adria Oil igra protiv RK Opatije i domaćina kola MRK Kozale.

U prošlom kolu kovari su se vratili iz Karlovca sa 3 od 4 moguća boda te se nadamo da će i ovoga puta bodovni saldo biti isti ako ne i bolji. Protivnici RK Rudar Adria Oil slabije su pozicionirani na tablici stoga možemo reći kako je naša ekipa u obje utakmice favorit, međutim ne treba zanemariti prednost domaćeg terena koja će sigurno odigrati svoju ulogu. RK Rudar Adria Oil se nalazi na 6. mjestu sa 16 osvojenih bodova dok se s druge strane RK Opatija nalazi na 7. mjestu sa 11 osvojenih bodova, a MRK Kozala na 9. mjestu sa 10 osvojenih bodova.

ŽRK Rudar U14 putuje u Sv. Ivan Zelinu u sklopu 9. kola 1. HRL regija 3

Ove nedjelje ŽRK Rudar U14 putuje na vruće gostovanje u Sv. Ivan Zelinu gdje ih u sklopu 9. kola 1. HRL regija 3 očekuju dvije utakmice i to protiv ŽRK Drenak i domaćin kola ŽRK Zelina.

S obzirom na stanje na tablici možemo očekivati jednu od lakših utakmica prvenstva protiv ŽRK Drenak koji se nalazi na pred posljednjem mjestu bez osvojenog boda, dok s druge strane naše labudice očekuje teška i zahtjevna utakmice protiv domaćina ŽRK Zeline koja zauzima visoko 5. mjesto sa 16 osvojenih boda. ŽRK Rudar nalazi se na 12. mjestu u konkurenciji 22 klub i to sa 10 osvojenih bodova.

RK Rudar Adria Oil U13 u sklopu Županijske lige putuje u Rovinj

Ove subote u Rovinju odigrati će se 8. i 9. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji dječaka U13. RK Rudar Adria Oil tako će u sklopu 8. kola odigrati protiv RK Poreča, dok ih u sklopu 9. kola očekuje dvoboj protiv domaćina RK Rovinja.

RK Rudar Adria Oil se nakon poraza u prošlom kolu u Novigradu bodovno izjednačio upravo s RK Novigradom te zbog lošije gol razlike zauzimaju posljednje mjesto n tablici. S druge strane RK Poreč je uvjerljivo na 1. mjestu lige bez poraza dok RK Rovinj zauzima 3. mjesto sa 7 osvojenih bodova. S obzirom na navedeno možemo zaključiti kako kovare očekuje vrlo teško gostovanje.

RK Rudar Adria Oil U11 putuje na vruće gostovanje u Karlovac

Ove subote u Karlovcu se odigrava 6. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg RK Rudar Adria Oil U11 igra protiv RK Gospića i protiv domaćina kola RK Karlovca.

Obje ekipe, RK Gospić i RK Karlovac, bodovno su izjednačene na samom vrhu tablice. Obje ekipe imaju 8 bodova i do sada još uvijek ne znaju za poraz. Zbog gol razlike RK Gospić zauzima 1. mjesto dok se Karlovac nalazi na 2. mjestu. S druge strane RK Rudar Adria Oil nalazi se na 4. mjestu sa 4 osvojena boda koliko ima i trećeplasirani RK Poreč koji zbog nešto bolje gol razlike zauzima 3. mjesto. Naše kovare svakako očekuje vrlo teško i zahtjevno gostovanje u kojem se nadamo što pozitivnijem rezultatu.

ŽRK Rudar U10 na 25. Otvorenom prvenstvu Istre u mini rukometu

Ove subote u Umagu se održava 25. Otvoreno prvenstvo Istre u mini rukometu u kategoriji djevojčica 2011., 2012., i 2013. godište te u kategoriji dječaka 2012., 2013. i 2014. godište. ŽRK Rudar će se na turniru natjecati s dvije ekipe u kategoriji djevojčica 2011. i 2012. godište.

Ekipa ŽRK Rudara 2o11. godište nalazi se u skupini sa ŽRK Izola, Š.R. Karlovac, ŽRK Poreč i ŽRK Udarnik 2, dok se ekipa 2012. godište nalazi u skupini s ŽRK Vinodol, Š.R. Karlovac, RK Omišalj i ŽRK Udarnik.

RK Rudar Adria Oil U9 na domaćem terenu u sklopu Županijske rukometne lige

Ove nedjelje u Labinu će se odigrati utakmice Županijske rukometne lige u mini rukometu. RK Rudar Adria Oil odigrati će dvije utakmice, utakmicu 13. kola protiv RK Verude te 16. kola protiv RK Arene Pula.

Utakmice će se igrati u maloj dvorani SC Franko Mileta s početkom u 10:00 sati.