Teško gostovanje za RK Rudar Adria Oil U17

Ove nedjelje u Poreču se odigrava 13. kolo 1. HRL regije 1 u kategoriji U17. RK Rudar Adria Oil odigrati će dvije utakmice, prvu protiv domaćina RK Poreča s početkom u 10:15 sati i drugu protiv RK Umaga s početkom u 11:30 sati. Naše kovare očekuje teško gostovanje s obzirom da se RK Poreč i RK Umag bore za odlazak na završnicu državnog prvenstva na koju odlaze prve 4 ekipe iz naše regije. Trenutno se RK Poreč nalazi na 2. mjestu sa 25 osvojenih bodova, koliko ima i RK Buzet koji se nalazi na 3. mjestu, dok RK Umag drži 4. mjesto sa 22 osvojena boda te ih u stopu prati MRK Kozala sa 2 boda manje, RK Trsat sa 3 boda manje i RK Karlovac s 4 boda manje. S druge strane RK Rudar Adria Oil se nalazi na 9. mjestu sa 12 osvojenih bodova koliko ima i RK Arena Pula koja se zbog bolje gol razlike nalazi na 8. mjestu.

ŽRK Rudar U14 i U12 zajedno putuju na gostovanje u Pulu

Ove subote u Puli se odigravaju dvije utakmice 7. kola Županijske rukometne lige između ŽRK Arene i ŽRK Rudara. Prve na redu su djevojčice U12 koje igraju s početkom u 10:00 sati a nakon njih na red dolaze starije U14.

U obje kategorije ŽRK Rudar drži 1. mjesto na tablici. U kategoriji U14 ŽRK Rudar ima 8 bodova u 4 odigrane utakmice, dok se protivnik ŽRK Arena nalazi na 5. mjestu s 2 osvojena boda. S obzirom na stanje na tablici možemo očekivati kako će labudice nastaviti niz bez poraza i zadržati 1. mjesto ispred ŽRK Poreča koji ima jednak broj bodova međutim i utakmicu više.

U kategoriji U12 situacija je gotovo identična. ŽRK Rudar drži 1. mjesto sa 8 osvojenih bodova u 4 odigrane utakmice dok se ŽRK Arena s 2 osvojena boda nalazi na 4. mjestu te je isto tako vrlo izgledno kako će labudice nastaviti niz bez poraza i zadržati 1. mjesto ispred ŽRK Poreča koji ima 6 osvojenih bodova.

RK Rudar Adria Oil U13 putuje u Novigrad

Ove nedjelje s početkom u 11:00 sati igra se 7. kolo Županijske rukometne lige između RK Novigrada i RK Rudar Adria Oil u SD Novigrad. U prvom djelu sezone RK Rudar Adria Oil je pobijedio RK Novigrad na domaćem terenu rezultatom 10-6 te vjerujemo kako do pobjede možemo doći i ovoga puta na gostovanju u Novigradu. Domaćin RK Novigrad se nalazi na posljednjem 6. mjestu bez osvojena boda dok se RK Rudar Adria Oil nalazi na 5. mjestu s 3 osvojena boda.

ŽRK Rudar na domaćem terenu protiv Zameta i Buzeta

Ove nedjelje u Labinu se odigrava 7. kolo 1. HRL regija 3 u kategoriji U12. ŽRK Rudar U12 odigrat će dvije utakmice i to protiv ŽRK Zameta i RK Buzeta. Ukoliko labudice žele nastaviti trku za ulazak u prvih 6, što znači i odlazak na završnicu državnog prvenstva, moraju pobijediti u obje utakmice. Protiv ŽRK Zameta pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje s obzirom da se ŽRK Zamet nalazi na 16. mjestu bez osvojena boda u 6 odigranih utakmica. S druge strane utakmica protiv RK Buzeta je veoma bitna s obzirom da se ŽRK Rudar nalazi na 7. mjestu sa 11 osvojenih bodova što je 1 bod manje od RK Buzeta koji se nalazi na 5. mjestu sa 12 osvojenih bodova. Kako se regularni dio prvenstva bude približavao kraju bit će sve zanimljivije pratit rasplet događaja na tablici budući da prvih 5 ekipa ima jednaki broj bodova – 12, dok ŽRK Gospić i ŽRK Rudar kao 6. i 7. plasirana ekipa imaju po 11 bodova.

Prijateljska utakmica između RK Novigrad i RK Rudar Adria Oil u kategoriji U11

Budući da je odgođena utakmica 5. kola 1. HRL regija 1 koja se ove subote trebala odigrati u Labinu između našeg kluba RK Rudar Adria Oil i RK Viškovo, dogovorena je prijateljska utakmica protiv RK Novigrada s obzirom da starija momčad U13 putuje upravo u Novigrad na utakmicu 5. kola Županijske rukometne lige.