RK Rudar Adria Oil U15 upisala 3 boda na gostovanju u Karlovcu

U sklopu 11. kola 1. HRL regija 1 RK Rudar Adria Oil U15 otputovao je u Karlovac gdje su odigrali dvije utakmice, protiv domaćina RK Karlovca i protiv RK Dubovac Gaze. U prvoj utakmici kovari su očekivano savladali momčad Dubovac Gaze rezultatom 31-15, dok su u drugoj utakmici protiv domaćina Karlovca odigrali neriješeno 15-15.

“U utakmici protiv Dubovac Gaze svi su odigrali odlično. Posebno moram istaknuti golmana Muratovića koji je odlično branio cijelu utakmicu. Ostali su odigrali isto tako odlično, kako smo se dogovorili tako smo i igrali i rezultat je sam po sebi došao.” izjavio je trener Inko Banović nakon pobjede u prvoj utakmici te nastavio o drugoj utakmici koja je ipak bila protiv malo težeg protivnika. “U drugoj utakmici smo odigrali fantastično u obrani, u napadu smo fulali par šuteva koje nismo smjeli i to nas je koštalo pobjede. Ali bez ikakve zamjerke ikome. Svaki šut je bio kako treba a neki put treba malo više sreće. Najbolje od svega je bila energija u obrani i ohrabljivanje i podrška kod greške. Dosta o tome govori da je njihovih 90% napada bilo pasivno i sudačke ruke bile podignute. U ovoj utakmici nisu svi nastupili ali svi su dali doprinos. Izdvojio bi našeg kapetana Velagića koji nije igrao ni minute u 2 utakmice ali bezrezervna podrška i bodrenje sa klupe, kao pravi kapetan. Ostali su bili za svaku pohvalu, bez obzira što su neki zabili više neki manje. Sve u svemu, odličan vikend za Rudar Adria Oil i Labinsku školu rukometa.”

RK Rudar Adria Oil U13 odigrali neriješeno protiv RK Umaga

U sklopu zaostalog 5. kola Županijske rukometne lige RK Rudar Adria Oil U13 odigrao je protiv RK Umaga na domaćem terenu iako su po rasporedu bili gosti. Utakmica je završila podjelom bodova, 15-15, i to nakon što su naši kovari gotovo cijelu utakmicu stizali zaostatak za Umagom te u zadnjoj minuti utakmice izjednačili, te su čak imali napad za pobjedu.

“Ulazak u utakmicu bio je dobar, igralo se gol za gol, međutim obrana nije bila konkretna, dosta često smo kasnili u duelima, dok smo se u napadu mučili sa slabom realizacijom. U drugom poluvremenu dečki su odigrali puno čvršću obranu, a u napadu se realizacija poboljšala, tako da smo uspjeli smanjiti zaostatak i u posljednjim minutama izjednačeno ući u finiš utakmice, čak smo imali zadnji napad i šut za pobjedu, no na žalost lopta nije ušla. U konačnici sam zadovoljan i pohvalio bi sve dečke, pogotovo golmana Prkuta koji se u par navrata, kad je bilo najpotrebnije – iskazao.” izjavio je trener Tomislav Stubičar nakon utakmice 5. kola ŽRL-a protiv RK Umaga.