RK Rudar Adria Oil U15 očekuje teško gostovanje u Karlovcu

Ove subote RK Rudar Adria Oil U15 gostuje u Karlovcu u sklopu 11. kola 1. HRL regija 1. Kovari će odigrati dvije utakmice i to protiv Dubovac Gaze i domaćina Karlovca. U prvom djelu sezone RK Rudar Adria Oil upisao je visoku pobjedu protiv Dubovac Gaze rezultatom 26-16 dok su u utakmici protiv Karlovca poraženi s 17-13.

S obzirom na stanje na tablici, i ovoga puta možemo očekivati pobjedu protiv Dubovac Gaze budući da se nalaze na posljednjem mjestu bez osvojena boda, dok će jako zanimljivo biti upravo protiv domaćina Karlovca koji se nalazi na 5. mjestu sa 15 osvojenih bodova, što je jedno mjesto i dva boda više od naših kovara.

RK Rudar Adria Oil U13 igraju Županijsku ligu protiv Umaga

Danas, 24.02. s početkom u 19:00 sati igra se zaostalo 5. kolo Županijske rukometne lige između RK Umag i RK Rudar Adria Oil u kategoriji U13. Iako je RK Umag domaćin, dogovorom klubova utakmica će se odigrati u Labinu u SC Franko Mileta.

Stanje na tablici daje prednost RK Umagu koji se nalazi na 4. mjestu s 4 osvojena boda u isto toliko odigranih utakmica dok se RK Rudar Adria Oil nalazi na 5. mjestu sa 2 osvojena boda u isto tako 4 odigrane utakmice kao i RK Umag. Međutim stanje na tablici je jedno a stanje na terenu drugo stoga s nestrpljenjem očekujemo današnju utakmicu i nadamo se dobroj predstavi naših kovara i naravno pobjedi.