RK Rudar Adria Oil U17 bez bodova na gostovanju u Puli

Ove nedjelje u Puli se odigralo 12. kol 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg je RK Rudar Adria Oil U17 odigrao dvije utakmice, protiv RK Buzeta i MRK Kozale, te u obje utakmice upisao poraz. U prvoj utakmici protiv RK Buzeta kovari su poraženi s visokih 36-23 dok su protiv MRK Kozale upisali nešto blaži poraz 27-22.

“Odigrali smo dvije teške utakmice protiv protivnika koji traže svoje mjesto na završnici ove godine i upisali smo 2 poraza. Prvi težak sa 13 razlike i primljenih 36 golova. Bez potrebne energije za odigrati tako tešku utakmicu ne možemo očekivati neki povoljniji rezultat. Drugi na kraju sa 5 razlike nakon šta smo se vratili sa -11 koliko je bilo na poluvremenu. Prvo poluvrijeme nastavak iz prve utakmice a drugo puno bolje.. Pohvalio bi opet naše mlađe dečke koji su odigrali vrlo dobro drugu utakmicu, pogotovo drugo poluvrijeme. I ovaj put nismo nastupili kompletni, ovaj vikend bez G.Vozile, Lukšića i Frankovića.” izjavio je trener Goran Murselović nakon teškog gostovanja u Puli.

ŽRK Rudar U12 odnijele 3 boda iz Gospića

Ove nedjelje u Gospiću se odigralo 6. kolo 1. HRL regija 3 u sklopu kojeg je ŽRK Rudar U12 odigrao dvije utakmice, protiv domaćina RK Gospića te protiv ŽRK Vinodola.

U prvoj utakmici susreli smo se s jakom ekipom iz Gospića, utakmica je od prve minute bila gusta i napeta. Obranu smo držali na visokoj razini, u napadu smo bili raspoloženi sa svih strana ali na kraju su nam ipak uspjeli “uzeti” jedan bod koji je trebao pripasti nama!” izjavila je trenerica Natali Zahtila nakon utakmice koja je završila podjelom bodova pri rezultatu 21-21. “U drugoj utakmici protiv ekipe Vinodola bila je dosta opuštenija atmosfera tako da su sve igračice dobile svoju priliku i pobjeda ni u jednom trenutku nije bila upitna.” izjavila je trenerica Natali Zahtila nakon pobjede 19-13.

ŽRK Rudar U10 odigrale Županijsku ligu u Buzetu

Ove subote ŽRK Rudar U10 odigrale su dvije utakmice Županijske rukometne lige na gostovanju u Buzetu te u obje utakmice upisale pobjedu. Protiv domaćina RK Buzeta labudice su bile bolje rezultatom 23-13, dok su u drugoj utakmici s rezultatom 24-13 pobijedile ekipu ŽRK Rovinja.

“Prvu utakmicu protiv Buzeta počeli smo malo klimavo dok se cure nisu “probudile”. Prva postava je napravila veliku razliku i u prvoj i u drugoj utakmici tako da su sve djevojčice igrale i doprinijele pobjedi u obje utakmice” izjavila je trenerica Maja Stojković nakon dvije pobjede.

ŽRK Rudar je odigrao dvije utakmice s istim protivnikom i s najmlađim djevojčicama. U tim utakmicama se rezultat ne broji već je najbitnije da se djeca rastrče te da se počnu privikavati na utakmice.

“Imamo dosta djevojčica koje su tek počele trenirati tako da možemo biti zadovoljni s borbom i požrtvovnošću koje su cure pokazale.” osvrnula se trenerica Maja Stojković na najmlađe.

RK Rudar Adria Oil U9 upisao pobjedu i poraz na gostovanju u Buzetu

Ove subote u Buzetu se odigralo 10. i 15. kolo Županijske rukometne lige u sklopu koje su kovari odigrali protiv domaćina RK Buzeta te protiv RK Poreča. RK Rudar Adria Oil U9 je u obje utakmice odigrao odlično međutim unatoč tome bodovni uspjeh je polovičan. U prvoj utakmici protiv RK Buzeta kovari su pobijedili rezultatom 16-6, dok su u drugoj utakmici protiv Poreča upisali minimalni poraz 13-12.

“Svi skupa možemo biti zadovoljni jer smo odigrali dvije jako dobre utakmice. U prvoj protivnik je bio nešto lakši tako da je i razlika bila velika, dok nam je u drugoj utakmici jednostavno falilo malo sreće. Prokockali smo vodstvo od 2 razlike i dozvolili protivniku da preuzme vodstvo u posljednjoj minuti utakmice i da stvar bude još gora nismo uspjeli realizirati sedmerac za izjednačenje u posljednjim sekundama.” izjavio je trener Goran Vlačić te nadodao kako unatoč tome nema razloga za brigu. “Dečki su stvarno odigrali odlično i ne treba žaliti za prosutim bodovima jer će se s takvim pristupom već u sljedećim utakmicama sve to vratiti.”