RK Rudar Adria Oil U17 ove nedjelje putuje u Pulu

Ove nedjelje, 20.02. igra se 12. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg naša momčad U17 putuje u Pulu gdje ih očekuju dvije teške utakmice protiv RK Buzeta i MRK Kozale. RK Buzet je trenutno treće plasirana momčad lige sa 21 bodom u dosad odigranih 11 utakmica. Odigrali su samo jednu utakmicu neriješeno i sve ostalo su pobijedili te s razlogom možemo očekivati jednu tešku utakmicu. S druge strane MRK Kozala se nalazi na 7. mjestu sa 16 osvojenih bodova u 13 odigranih utakmica, te su do sada upisali 8 pobjeda i 5 poraza.

RK Rudar Adria Oil se nakon poraza i pobjede u prošlom kolu i dalje nalazi na sredini tablice, točnije na 9. mjestu sa 12 osvojenih bodova.

ŽRK Rudar U12 putuje u Gospić u sklopu 1. HRL regija 3

Ove nedjelje, 20.02. u Gospiću se odigrava 6. kolo 1. HRL regija 3. ŽRK Rudar sa svojom ekipom U12 odigrati će dvije utakmice protiv domaćina RK Gospića te protiv ŽRK Vinodola. S obzirom na stanje na tablici možemo očekivati pravi mali derbi između domaćina i naše ekipe budući da obje ekipe imaju po 8 bodova međutim zbog nešto bolje gol razlike RK Gospić se nalazi na 5. mjestu dok labudice drže 7. mjesto.

S druge strane nešto lakši protivnik trebao bi biti ŽRK Vinodol budući da se nalaze na začelju tablice sa 2 osvojena boda u do sada 6 odigranih utakmica.

ŽRK Rudar U10 putuje u Buzet

U Buzetu se ove subote odigravaju utakmice 10. i 13. kola Županijske rukometne lige. U sklopu 10. kola ŽRK Rudar će odigrati proti ŽRK Rovinja dok ih u sklopu 13. kola očekuje dvoboj protiv domaćina RK Buzeta. To su ujedno i prve službene utakmice našim labudicama nakon pauze na polusezoni. Protivnik ŽRK Rovinj u nastavak sezone ulazi kao prvo plasirana ekipa lige te s razlogom možemo očekivati zanimljivu utakmicu budući da su obje ekipe bodovno izjednačene, 8 bodova, međutim zbog nešto lošije gol razlike naše labudice se nalaze na 3. mjestu. Domaćin RK Buzet nalazi se na 5. mjestu  sa 6 osvojenih bodova.

RK Rudar Adria Oil U9 nastavlja sezonu putovanjem u Buzet

Kao i ŽRK Rudar U10, ove subote i RK Rudar Adria Oil U9 putuje u Buzet gdje ih očekuju tri utakmice Županijske rukometne lige. U sklopu 10. kolo kovari će odigrati protiv domaćina RK Buzeta, zatim igraju utakmicu 13. kola protiv RK Verude, a posljednju utakmicu 15. kola igraju protiv RK Poreča.

RK Poreč je uvjerljivo prva momčad lige sa 16 osvojenih bodova, odnosno bez poraza u 8 odigranih utakmica. RK Rudar Adria Oil se nalazi na 6. mjestu sa jednakim brojem bodova kao i RK Veruda, 9 bodova, međutim RK Veruda drži 5. mjesto zbog nešto bolje gol razlike. Domaćin RK Buzet je trenutno na 8. mjestu sa 4 osvojena boda.