Nakon pauze počinje nastavak sezone u raznim kategorijama Labinske škole rukometa u državnoj i županijskoj rukometnoj ligi. Ovog vikenda na rasporedu su utakmice državne lige u kategoriji dječaka U17 i djevojčica U14, zatim županijske lige u kategoriji dječaka U11 te kategorije djevojčica U10 i dječaka U9 odlaze na turnir u mini rukometu.

Kategorija U17

Ove nedjelje u Gospiću se igra 8. kolo 1. HRL regija 1 a u sklopu tog kola RK Rudar Adria Oil će odigrati dvije utakmice i to protiv RK Rovinja i domaćina RK Gospića. RK Rudar Adria Oil u nastavak sezone kreće sa 8. mjesta sa 8 osvojenih bodova dok se Rovinj nalazi na 9. mjestu s 1 bodom manje i dvije utakmice manje od kovara. Domaćin kola RK Gospić se nalazi na 11. mjestu sa 6 osvojenih bodova.

Kategorija U14

ŽRK Rudar domaćin je 6. kola 1. HRL regija 3 koje će se igrati ove nedjelje u SC Franko Mileta. Labudicama u goste dolaze ekipe RK Umaga i RK Poreča. S ekipom Poreča labudice su se već susrele u Županijskoj rukometnoj ligi te bile bolje od svojih suparnika. ŽRK Rudar u nastavak sezone ulazi na 13. mjestu sa 4 osvojena boda dok se RK Umag nalazi na 17. mjestu sa 2 osvojena boda i RK Poreč na 20. mjestu bez osvojena boda.

Kategorija U11

RK Rudar Adria Oil u kategoriji U11 nastavlja sezonu zaostalom utakmicom 3. kola Županijske rukometne lige gostovanjem u Poreču. Kovarići sezonu u Županijskoj rukometnoj ligi nastavljaju sa 3. mjesta i 7 bodova u 5 odigranih utakmica dok se domaćin kola RK Poreč nalazi na 5. mjestu s 2 osvojena boda u 3 odigrane utakmice.

Kategorija U10 i U9

Ovog vikenda u Rijeci se održava 30. memorijalni turnir Zvonimir Škerl u organizaciji MRK Kozale a Labinska škola rukometa će se natjecati u tri kategorije, s dječacima 2012. godište i s djevojčicama 2011. i 2012. godište. RK Rudar Adria Oil s turnirom kreće u 9:00 sati dok ŽRK Rudar počinje u 14:00 sati. Turni će se održavati u SD Dinko Lukarić na Kozali.