U subotu u SC Franko Mileta održalo se natjecanje najmlađih selekcija Labinske škole rukometa. Polaznici škole rukometa OŠ Ivan Batelić iz Raše, škole rukometa OŠ Matija Vlačić iz Labina te kategorije U8, U9 i U10 natjecali su se u tri discipline, u mini rukometu, štafetnim igrama te natjecanju preciznosti.

Stručni kadar Labinske škole rukometa potrudio se organizirati druženje na visokoj razini kako bi svi polaznici sretni i zadovoljni otišli na zimske praznike. U sklopu sportskog djela svi polaznici su se podijelili u 6 timova koji su svoje bodove u navedenim disciplinama skupljali osvajajući bombone. Pobjednik je bila ekipa koja je osvojila naviše bombona, ali na kraju dana sve polaznike možemo proglasiti pobjednicima s obzirom na trud i zalaganje koje su pokazali.

Nakon sportskog djela uslijedilo je kratko druženje uz pizzu koju je ovom prilikom sponzorirao naš partner Pizzeria Pineta, na čemu smo im veoma zahvalni, te uz kolače koje su pripremili roditelji te i njima jedno veliko hvala.

Ovim druženjem završile su sportske aktivnosti navedenih kategorija za ovu godinu te svim našim polaznicima želimo ugodne blagdane, Sretan Božić i uspješnu novu 2022. godinu. Vaš LŠR.