Kategorija U17

Ove nedjelje u Labinu se igra zaostalo 3. kolo 1. HRL regija 1 u kategoriji U17. RK Rudar Adria Oil u sklopu tog kola odigrati će dvije utakmice, prvu protiv RK Ogulina s početkom u 11:10 sati a drugu protiv RK Karlovca s početkom u 12:20 sati.

RK Rudar Adria Oil se trenutno nalazi na 9. mjestu sa 6 osvojenih bodova u 9 odigranih utakmica dok se s druge strane Karlovac nalazi na 8. mjestu s jednakim brojem bodova međutim i 4 utakmica manje, do sada su odigrali svega 5 utakmica. RK Ogulin isto tako ima odigranih 5 utakmica te se sa 4 osvojena boda nalaze na 11. mjestu.

Kategorija U14

ŽRK Rudar ove nedjelje putuje u Crikvenicu u sklopu 4. kola 1. HRL regija 3. Naše labudice će odigrati dvije utakmice, prva je na rasporedu u 12:00 sati protiv RK Rugvice a druga utakmica je na rasporedu u 13:00 sati protiv RK Trešnjevke.

ŽRK Rudar se trenutno nalazi na 12. mjestu sa 4 osvojena boda u 4 odigrane utakmice dok se s druge strane RK Rugvica nalazi na 19. mjestu bez osvojena boda u 5 odigranih utakmica a RK Trešnjevka na visokom 4. mjestu sa 10 osvojenih bodova u 5 odigranih utakmica, odnosno neporaženi su u dosadašnjem djelu prvenstva.

Nakon državne lige, već u ponedjeljak ŽRK Rudar igra Županijsku rukometnu ligu. U sklopu zaostalog 3. kola putuju u Poreč gdje će odigrati protiv ŽRK Poreča. Utakmica je na rasporedu u 18:30 sati.

ŽRK Poreč se nalazi na 3. mjestu sa 6 osvojenih bodova u 3 odigrane utakmice, dok ŽRK Rudar s jednakim učinkom zauzima 1. mjesto.

Kategorija U12

Kao i starija generacija U14, ŽRK Rudar sa ekipom U12 u ponedjeljak igra zastalo 3. kolo Županijske rukometne lige protiv ŽRK Poreča u Poreču s početkom u 19:30 sati.

ŽRK Poreč se nalazi na 3. mjestu sa 4 osvojena boda u dvije odigrane utakmice dok se ŽRK Rudar nalazi na 1. mjestu sa stopostotnim učinkom, 6 bodova u 3 odigrane utakmice.

Kategorija U11

RK Rudar Adria Oil u nedjelju putuje u Umag gdje će u sklopu 5. kola Županijske rukometne lige odigrati protiv RK Umaga. Utakmica je na rasporedu u 11:00 sati.

RK Umag se nalazi na posljednjem 8. mjestu bez osvojena boda dok se RK Rudar Adria Oil nalazi na 3. mjestu s 5 osvojenih bodova u 4 odigrane utakmice.