Kategorija U17

Ove nedjelje RK Rudar Adria Oil igra međusobnu utakmicu parova protiv RK Arene Pula u sklopu 1. HRL regija 1. Obje momčadi imaj jednak broj bodova, u 8 odigranih utakmica učinak obje momčadi je isti, 2 utakmice su pobijedili i 6 izgubili čime su sakupili 4 boda što je dovoljno da RK Arena Pula zauzme 9. mjesto a RK Rudar Adria Oil zbog nešto lošije gol razlike 10. mjesto na tablici.

Kategorija U15

RK Rudar Adria Oil sa mlađom ekipom U15 isto tako igra međusobnu utakmicu parova protiv RK Arene Pula u sklopu 1. HRL regija 1. U ovoj kategoriji situacija na tablici je nešto drugačija. RK Arena Pula zauzima 9. mjesto kao i u starijoj kategoriji, u 10 odigranih utakmica upisali su 3 pobjede, 1 neriješenu i 6 poraza, te su na taj način sakupili 7 bodova.  S druge strane s 2 boda više (9) i omjerom utakmica 4 pobjede, 1 neriješena i 5 poraza RK Rudar Adria Oil zauzima 6. mjesto na tablici.

Kategorija U9

U nedjelju RK Rudar Adria Oil odigrat će tri utakmice u sklopu Županijske rukometne lige u mini rukometu u kategoriji U9. Nedjeljni protivnici kovarima biti će RK Buzet, RK Poreč i RK Arena Pula. Utakmice će se igrati u maloj dvorani SC Franko Mileta s početkom u 10:00 sati.