Kategorija U17

RK Rudar Adria Oil ove je nedjelje gostovao u Rijeci gdje su u sklopu 6. kola 1. HRL regija 1 odigrali dvije utakmice protiv domaćina RK Zameta i RK Trsata te u oba dvije utakmice upisali poraz. Protiv RK Zameta kovari su izgubili s visokih 43-26 dok su u drugoj utakmici protiv RK Trsata izgubili s 30-18.

“Zamet i Trsat su fizički puno jači protivnici od nas i jednostavno ih nismo mogli probiti napadu a ni zaustaviti u obrani. Pogotovo ako uzmemo u obzir da i ovoga puta nismo bili kompletni, falili su nam Franković i Slomić, tako da smo ekipu morali popuniti sa nekolicinom igrača 2006.godišta. S druge strane previše primljenih golova rezultat su brzopletosti i nestrpljive igre u napadu koju protivnik koristi preko kontri i zabijaju puno laganih golova. U obrani nismo uspjeli zaustaviti pivote i primili smo previše golova s crte. Još su nam se u prvoj utakmici ozlijedili vratar Murselović koji se nije više vraćao u igru, i Lukšić koji je odigrao samo zadnjih 10 min druge utakmice.” ukratko se osvrnuo trener Goran Murselović na vrlo teško gostovanje u Rijeci.

Kategorija U15

RK Rudar Adria Oil ovog je vikenda odigrao 6. kolo 1. HRL regija 1 i to protiv istih protivnika kao i starija ekipa U17, protiv RK Zameta i RK Trsata. Nažalost i ishod kola je bio isti kao i kod starijih, dečki su upisali poraze u obje utakmice, protiv Trsata poraženi su s 27-15 dok su u drugoj utakmici protiv Zameta poraženi s 25-13.

“Loš ulazak u utakmicu, i još gora završnica. Sve što smo trenirali i uigravali za ove 2 utakmice, igrali smo suprotno od toga. Protiv Trsata konstantno igranje u kontaktu u napadu i bez kontakta u obrani, i na kraju dobiješ ovakav rezultat. Trebali smo se nadigravati sa njima, na kraju smo bili izigrani. Protiv Zameta malo drugačija priča. Prvo poluvrijeme pružili smo solidan otpor prema drugoj postavi Zameta a zatim na poluvremenu je ušla udarna postava, i na početku drugog poluvremena su se odvojili i održavali razliku. Sve skupa, nije bilo dobro. Ne ispunjavanje dogovorenih stvari i tvrdoglavost dovedu te do ovakvih rezultata. Nadam se da će ubuduće biti manje ovakvih situacija inače nećemo moći napredovati kako bi trebali.” izjavio je trener Inko Banović nakon vrlo teškog gostovanja u Rijeci.

Kategorija U14

ŽRK Rudar ovog je vikenda odigrao 3. kolo 1. HRL regija 3 i to protiv RK Lokomotive Zagreb i protiv ŽRK Sesveta te su u obje utakmice upisali poraz. U prvoj utakmici protiv Lokomotive labudice su izgubile s visokih 38-18 dok su u drugoj utakmici protiv Sesveta izgubile s 30-20.

“Cure su dale sve od sebe ali jednostavno i jedna i druga ekipa su trenutno bolje od nas. Mi nažalost nismo bili kompletni tako da vjerujem da smo bili u punom sastavu da bi rezultatski to bilo puno bolje.” izjavila je ukratko trenerica Ksenija Vidali nakon dva poraza na vrlo teškom gostovanju u Sesvetama.

Kateogorija U12

ŽRK Rudar je ove nedjelje na domaćem terenu odigrao zaostalo 2. kolo Županijske rukometne lige protiv ŽRK Arene iz Pule. Labudice su upisale svoju treću pobjedu u tom natjecanju i time zauzele 1. mjesto na tablici. Ovoga puta bile su bolje rezultatom 8-1.