Kategorija U17

RK Rudar Adria Oil ove nedjelje gostuje u Rijeci gdje će u sklopu 6. kola 1. HRL regija 1 odigrati dvije utakmice protiv RK Trsata i protiv domaćina RK Zameta. Što se tiče naših protivnika, Trsat drži 5. mjesto sa 8 osvojenih bodova u 7 odigranih utakmica. Do sada su upisali 4 pobjede i 3 poraza. S druge strane Zamet stoji puno bolje, u 7 odigranih utakmica upisali su 6 pobjeda i jednom odigrali neriješeno te se sa 13 bodova nalaze na 2. mjestu uz utakmicu manje od prvoplasiranog RK Buzeta.

RK Rudar Adria Oil se nalazi na 8. mjestu sa 4 osvojena boda u 6 odigranih utakmica. Do sada su upisali 2 pobjede i 4 poraza. Utakmice 6. kola igraju se u nedjelju u Centru Zamet u Rijeci.

Kategorija U15

RK Rudar Adria Oil ove subote putuje u Rijeku gdje će u sklopu 6. kola 1. HRL regija 1 odigrati dvije utakmice protiv domaćina RK Trsata i RK Zameta. I Zamet i Trsat se nalaze na samom vrhu tablice, Zamet je prvi bez poraza, u 7 odigranih utakmica imaju isto toliko pobjeda, dok s druge strane Trsata se nalazi na 2. mjestu s jednim porazom u 7 odigranih utakmica. Definitivno teške utakmice očekuju naše kovare koji se nalaze na 5. mjestu. Do sada su upisali 4 pobjede, jednu neriješenu i 3 poraza.

Utakmice se igraju u SRC 3. Maj u Rijeci.

Kategorija U14

ŽRK Rudar ove nedjelje putuje na teško gostovanje u Zagreb gdje ih u sklopu 3. kola 1. HRL regija 3 očekuju utakmice protiv domaćina ŽRK Sesvete i RK Lokomotive Zagreb. Očekivano RK Lokomotiva Zagreb je na vrhu tablice s 3 pobjede u isto toliko odigranih utakmica dok se Sesvete nalaze na 6. mjestu sa 2 pobjede i jednim porazom. Naše labudice nalaze se na 5. mjestu ali uz utakmicu manje od Lokomotive i Sesveta. Do sada su odigrale samo dvije utakmice i upisale isto toliko pobjeda.

Kategorija U12

ŽRK Rudar ove nedjelje na domaćem terenu igra 2. kolo Županijske rukometne lige protiv ŽRK Arene iz Pule. Naše labudice zauzimaju 2. mjesto s 4 osvojena boda koliko ima i prvo plasirani ŽRK Umag. S druge strane ŽRK Arena se nalazi na posljednjem mjestu s 3 poraza u 3 utakmice.