Kategorija U17

RK Rudar Adria Oil ove subote putuje u Pulu gdje ih u sklopu 5. kola 1. HRL regija 1 očekuju utakmice protiv RK Poreča i RK Umaga. Naši kovari, u dosad 4 odigrane utakmice, upisali su 2 pobjede i 2 poraza te se sa 4 osvojena boda nalaze na 7. mjestu. S istim brojem bodova ali sa nešto slabijom gol razlikom na 8. mjestu je RK Umag dok je RK Poreč na 5. mjestu sa 5 osvojenih bodova. Svi klubovi su na bod razlike stoga možemo očekivati uzbudljiv rukometni vikend u kategoriji U17. Utakmice se igraju u nedjelju 28.11. u DS Mate Parlov u Puli s početkom u 11:00 i 14:45 sati.

Kategorija U14

ŽRK Rudar ove subote 27.11. na domaćem terenu igra dvije utakmice Županijske rukometne lige. U sklopu 1. kola odigrat će se utakmica protiv RK Buzeta te utakmica 2. kola protiv ŽRK Arene iz Pule. Naše labudice se nalaze na 3. mjestu te su do sada odigrale samo jednu utakmicu i upisale nestvaru pobjedu s visokih 29-0, dok se na 1. i 2. mjestu nalaze RK Umag i RK Poreč sa tri odigrane utakmice i isto toliko pobjeda. ŽRK Rudar ove subote igra s klubovima iz donjeg djela tablice, RK Buzet se nalazi na 4. mjestu sa 2 osvojena boda, koliko ima i ŽRK Arena ali se zbog nešto slabije gol razlike nalazi na 5. mjestu. Utakmice se igraju u SC Franko Mileta s početkom u 10:00 i 11:00 sati.

Kategorija U13

RK Rudar Adria Oil ove nedjelje 28.11. igra zaostalo 1. kolo Županijske rukometne lige protiv RK Arena – Pula. Kovari su do sada odigrali 3 utakmice od kojih su poraženi u dvoboju protiv RK Rovinja i RK Poreča, dok su pobjedu upisali protiv RK Novigrada, te se sa 2 osvojena boda nalaze na 5. mjestu. S druge strane RK Arena – Pula je do sad odigrala dvije utakmice te upisala isto toliko pobjeda te se sa 4 osvojena boda nalaze na visokom 2. mjestu. Utakmica se igra u SC Franko Mileta s početkom u 11:00 sati.

Kategorija U12

ŽRK Rudar ovog vikenda putuje u Ivanić Grad gdje ih očekuju zaostale utakmice 1. kola 1. HRL regija 3 te dan kasnije na domaćem terenu igraju isto tako zaostalo 1. kolo Županijske rukometne lige protiv RK Arena – Pula.

No krenimo redom. U subotu 27.11. na rasporedu je državna liga i dugo gostovanje do Ivanić Grada gdje će odigrati dvije utakmice i to protiv domaćina ŽRK Ivanića i ŽRK Zaprešića. Naše labudice su do sada odigrale dvije utakmice te upisale jednu pobjedu i jedan poraz i s 2 osvojena boda zauzimaju 9. mjesto. Domaćin ŽRK Ivanić ima isti broj bodova međutim utakmicu manje i bolju gol razliku te se nalaze na 8. mjestu, dok ŽRK Zaprešić zauzima 14. mjesto sa do sad jednom odigranom utakmicom i to porazom. Utakmice se igraju u SD Žeravinec u Ivanić Gradu s početkom u 16:00 i 17:15 sati.

U nedjelju 28.11. na rasporedu je Županijska rukometna liga i u sklopu 1. kola u Labin dolazi RK Arena – Pula. Naše labudice su do sad odigrale samo jednu utakmicu protiv RK Rovinja te upisale pobjedu 15-1. S 2 osvojena boda nalaze se na 3. mjestu dok s druge strane RK Arena – Pula zauzima 5. mjesto te još uvijek čeka na prvu utakmicu i prve bodove u ligi. Utakmica se igra u SC Franko Mileta s početkom u 12:oo sati.

Kategorija U11

RK Rudar Adria Oil ove nedjelje 28.11. igra 6. kolo Županijske rukometne lige protiv RK Arena – Pula. Kovari su do sada odigrali 3 utakmice te upisali jednu pobjedu, jedan poraz i jednu neriješenu te se sa 3 osvojena boda nalaze na 4. mjestu. S druge strane RK Arena – Pula još uvijek nije odigrala ni jednu utakmicu te se nalaze na 7. mjestu i čekaju svoje prve bodove. Utakmica se igra u SC Franko Mileta s početkom u 10:00 sati.

Kategorija U9

RK Rudar Adria Oil ove nedjelje 28.11. putuje u Pulu gdje će odigrati dvije utakmice u sklopu Županijske rukometne lige u mini rukometu. Naši najmlađi kovarići su do sada odigrali 3 utakmice i to protiv RK Rovinja, RK Medulina i RK 28. Aprila iz Kaštelira a ove nedjelje će odmjeriti snage sa domaćinom RK Verudom i RK Umagom. Utakmice se igraju u DS Mate Parlov u Puli s početkom u 9:00 i 9:30 sati.

Svim našim labudicama i kovarima želimo puno sreće na sportskim terenima te da se prije svega lijepo zabave a zatim i ostvare lijepe sportske rezultate.