Kategorija U15

RK Rudar Adria Oil jučer je odigrao dvije utakmice u sklopu 5. kola 1. HRL regija 1 na gostovanju u Umagu. U prvoj utakmici protivnik je bio RK Poreč, odlična momčad koja do sada ima stopostotan učinak te se očekivala teška utakmica. Na kraju Poreč je ipak slavio i odnio 2 boda rezultatom 18-15.

“Do 35. minute smo bili u egalu, obrana je bila odlična, malo nam je u prvom poluvremenu falio i doprinos golmana, međutim na kraju nas je ipak koštala slaba realizacija u napadu, što kod šuteva, što kod sedmeraca. Sve u svemu šteta, dečki su se borili i trudili ali ovaj put nismo uspjeli.” izjavio je trener Banović nakon utakmice.

U drugoj utakmici kovari su odmjerili snage sa domaćinom RK Umagom, koji na tablici stoji nešto lošije te smo se s razlogom nadali kako će upravo u toj utakmici RK Rudar Adria Oil doći do bodova. Kovari na kraju nisu uzeli puni plijen već je utakmica završena podjelom bodova, rezultat 17-17.

“Nakon odlično odigrane prve utakmice u ovu utakmicu ušli smo podcjenjivački što nam se i obilo u glavu. Zalaganje nije bilo ni blizu utakmici prije a cijelo vrijeme stizati rezultat nije lako nikome. Uz to realizacija je bila katastrofalna tako da možemo biti zadovoljni s bodom.” za kraj će trener Inko Banović.

Kategorija U12

ŽRK Rudar jučer je odigrao dvije utakmice u sklopu 1. HRL regija 3 na gostovanju u Karlovcu te upisali jednu pobjedu i jedan poraz. U prvoj utakmici protiv RK Ogulina labudice su bile bolje rezultatom 23-14 te tako upisale svoju prvu pobjedu u državnoj ligi. U drugoj utakmici protiv domaćina ŠR Karlovca upisan je i prvi poraz i to rezultatom 17-14.