Ovog vikenda na terene izlaze dvije kategorije Labinske škole rukometa i to su dječaci u kategoriji U15 i djevojke u kategoriji U12. Obje ekipe nastupaju u državnoj ligi i to na gostujućim terenima.

Kategorija U15

Dječaci U15 ove nedjelje gostuju u Umagu gdje ih očekuju dvije utakmice u sklopu 5. kola 1. HRL regija 1 i to protiv RK Poreča i domaćina RK Umaga. RK Rudar Adria Oil trenutno se nalazi na 2 mjestu sa 8 osvojenih bodova u 6 odigranih utakmica. Na prvom mjestu lige se nalazi upravo prvi protivnik 5. kola RK Poreč koji ima isto tako 8 bodova u 4 odigrane utakmice što znači da su trenutno bez poraza u državnoj ligi. RK Umag se sa 4 osvojena boda u 4 odigrane utakmice nalazi na 10. mjestu lige i vjerujemo kako naši kovari upravo u toj utakmici imaju mogućnost do novih 2 boda na vrlo teškom gostovanju.

Kategorija U12

Djevojčice U12 ove nedjelja putuju u Karlovac gdje ih u sklopu 2. kola 1. HRL regija 3 očekuju dvije utakmice protiv domaćina ŠR Karlovca i protiv ŽRK Ogulina. Domaćin ŠR Karlovac se nalazi na 6. mjestu lige sa 2 osvojena boda u do sada 2 odigrane utakmice. Isti učinak ima i ekipa ŽRK Ogulina međutim zbog nešto lošije gol razlike nalaze se na 9. mjestu. S druge strane ŽRK Rudar još uvijek nije odigrao niti jednu utakmicu u državnoj ligi ove sezone, 1. kolo je bilo odgođeno zbog samoizolacije, tako da će našim labudicama ovo biti prve utakmice u državnoj ligi u ovoj sezoni stoga želimo im puno sreće i da na najljepši mogući način otvore sezonu.