Djevojčice U14 pod vodstvom trenerice Ksenije Vidali ovog vikenda započinju s natjecanjem u državnoj ligi. Bit će to prva utakmica od početka epidemije i prekida prvenstva u ožujku 2020. godine što su svi sa oduševljenjem dočekali. Ekipa ŽRK Rudar natjecat će se u državnoj ligi u paru sa ŽRK Murvicom iz Crikvenice te je upravo međusobni dvoboj te dvije ekipe na rasporedu ove nedjelje s početkom u 11:00 sati u Crikvenici. Nakon toga, u svakom sljedećem kolu igrati će se po dvije utakmice protiv druga dva kluba koji čine par u natjecanju.

Našim labudicama želimo uspješan povratak na sportske terene, puno pobjeda i što manje poraza u narednoj sezoni 2021/2022 u 1. HRL. Nadamo se da će već ove nedjelje krenuti sa pozitivnim rezultatom pobjedom u Crikvenici.

Ovog vikenda započinje sezona u državnoj ligi za dječake u kategoriji U17, koji na sreću nisu imali toliku pauzu kao što je to slučaj sa djevojčicama U14 iz razloga što se za vrijeme epidemije najstarijim kategorijama kao što su U17 kod dječaka i U16 kod djevojka dozvoljavalo natjecanje. Momčad RK Rudar Adria Oil, pod vodstvom trenera Gorana Murselovića natjecat će se u državnoj ligi u paru sa RK Arena Pula, a ovog vikenda u sklopu 2. kola svaka momčad će odigrati po dvije utakmice protiv druga dva kluba koja čine par, a to su RK Senj i RK Mornar Crikvenica. Prvo kolo, odnosno utakmica parova između RK Rudar Adria Oil i RK Arena Pula odigrat će se u sklopu narednih kola kada domaćinstvo bude imala momčad iz Pule budući da su oni domaćini u prvoj utakmici parova.

Raspored utakmica:

  • 10:00 sati / RK Arena Pula – RK Senj
  • 11:10 sati / RK Rudar Adria Oil – RK Mornar Crikvenica
  • 12:20 sati / RK Senj – RK Rudar Adria Oil
  • 13:30 sati / RK Mornar Crikvenica – RK Arena Pula

Utakmice se igraju u nedjelju 17.10. u SC Franko Mileta.