ŽRK Rudar U14 upisale dvije pobjede i poraz

Ekipa ŽRK Rudar U14 proteklog je vikenda odigrala 3 utakmice u sklopu Županijske rukometne lige i 1. HRL Regija 3. U subotu je gostovala u Umagu u sklopu 2. kola Županijske rukometne lige i pod vodstvom trenerice Adrijane Prosenjak cure su odigrale uobičajeno dobru utakmicu. Sve cure dobile su svoju priliku, odigrale čvrstu i jaku obranu što ih je dovelo do nove pobjede protiv domaćina ŽRK Umaga 20:13.

Dan kasnije, u nedjelju je u Buzetu odigrano 2. kolo 1. HRL U14 regija 3 u sklopu kojeg su rukometašice ŽRK Rudar U14 odigrale dvije utakmice, protiv Sloge i Samobora, te upisale pobjedu i poraz.

„U prvoj utakmici pokazali smo sve svoje dobre strane, gustu i čvrstu obranu, brzi rukomet, raznovrsnost u napadu od šuteva izvana, proigravanja pivota, do brzih prolaza što nas je i dovelo do velike pobjede.“ Izjavila je trenerica Natali Zahtila nakon uvjerljive pobjede protiv Sloge 25:7.

Nakon pobjede uslijedio je poraz od ekipe Samobora 16:13, trenerica Natali je ukratko objasnila razloge poraza. „U toj drugoj utakmici nismo uspjeli ponoviti dobru igru iz prve utakmice. Samobor je bio jak protivnik, a 5 promašenih sedmerca i puno tehničkih grešaka razlog su porazu. Čestitke curama na borbenosti i trudu jer su sve u svemu bile odlične.“

RK Rudar Adria Oil U13 na gostovanju u Rovinju upisali pobjedu i poraz

Ekipa RK Rudar Adria Oil U13 odigrala je dvije utakmice 2. kola Županijske rukometne lige u Rovinju protiv istoimenog domaćina i RK Buje 53. U prvoj utakmici kovari su od RK Rovinja izgubili 26:19.

Utakmicu smo krenuli odlično i poveli 4:0, ali nakon toga je ekipa Rovinja okrenula rezultat i lagano privela utakmicu kraju.” ukratko se osvrnuo trener Dalibor Zupičić na poraz od Rovinja, a zatim se osvrnuo na pobjedu u drugoj utakmici. “Protiv MRK Buja 53 smo ostvarili visoku pobjedu 18:6 gdje je osobito bila dobra obrana na čelu sa golmanom Prkutom gdje smo u prvom poluvremenu primili samo jedan gol.”

RK Rudar Adria Oil U11 nastavlja s nizom visokih pobjeda u državnoj ligi

Rukometaši Rudara Adria Oil U11 u nedjelju su gostovali u Rijeci u sklopu 3. kola 1. HRL regija 1 gdje su odigrali dvije utakmice protiv RK Viškova i domaćina RK Zameta. Kovari su nastavili s pobjedama u državnoj ligi, u prvoj utakmici protiv RK Viškova upisali su pobjedu 17:5 dok je u drugoj utakmici protiv Zameta pobjeda bila još uvjerljivija 26:9.

„Dečki su odigrali dvije odlične utakmice što se vidi po rezultatu. Obrana je u obje utakmice bila na visokom nivou kao i napad. Ono što je najbitnije je da tako nastavimo u narednim kolima kada nam dolaze malo teži protivnici.“ izjavio je trener Goran Vlačić nakon uvjerljivih pobjeda na gostovanju u Rijeci.

Ekipa ŽRK Rudar U10 osvojila 2. mjesto na turniru u Kašteliru

ŽRK Rudar U10 je u subotu sudjelovao na turniru u mini rukometu u Kašteliru i to s dvije ekipe od kojih je jedna ekipa osvojila visoko 2. mjesto. Za put do srebra cure su uvjerljivo pobijedile 5 protivničkih ekipa i našle se u finalu sa Buzetom.

„Nažalost Buzet je u zadnjim sekundama postigao pogodak za pobjedu i našim curama je pripalo itekako odlično 2. mjesto. Cure su se borile i ostavile zadnji atom snage na terenu. Naša golmanica Zoja Staniša izabrana je za najboljeg vratara turnira, a Sara Zupičic je ušla u najbolju petorku na što možemo biti veoma ponosni.“ izjavila je trenerica Maja Stojković nakon odlično odrađenog turnira.

Ekipa RK Rudar Adria Oil U9 osvojila 3. mjesto na turniru u Kašteliru

RK Rudar Adria Oil U9 sudjelovao je na turniru u mini rukometu u Kašteliru te su isto tako kao i cure U10 osvojili medalju međutim malo manjeg sjaja, brončanu. Dečki su turnir otvorili porazom nakon čega ipak kreću s puno boljom igrom što im je na kraju osiguralo odlično 3. mjesto.