RK Rudar Adria Oil U15 završio sezonu s dvije pobjede na gostovanju u Bujama

U nedjelju se u Bujama odigralo posljednje 16. kolo 1. HRL regija 1 u sklopu kojeg je RK Rudar Adria Oil odigrao dvije utakmice i to protiv domaćina MRK Buje 53 i protiv RK Gospića. Kovari su u obje utakmice upisali pobjedu, u prvoj utakmici protiv RK Gospića slavili su s visokih 27-15 dok su u drugoj utakmici slavili s nešto manjom razlikom, 17-14.

“Protiv Gospića smo pokazali odličnu igru u oba smjera. Priliku su dobili igrači koji imaju manju minutažu, te svi su opravdali dano povjerenje. Istaknuo bi našeg golmana Matka koji je u više navrata povezao par obrana i par sedmeraca, te pomogao da se ekipa lagano odvoji. U drugoj utakmici protiv Buja imali smo manjak koncentracije u pojedinim trenutcima te je to rezultiralo ovako malom gol razlikom, no dečki su bili dobri u obrani pa pozitivan rezultat nije nikada došao u pitanje.” izjavio je trener Inko Banović nakon što je njegova momčad s dvije pobjede završila sezonu.

S dvije nove pobjede RK Rudar Adria Oil U15 završio je sezonu na 6. mjestu u konkurenciji 14 klubova. U 26 odigranih utakmica kovari su upisali 13 pobjeda, 11 poraza te su 2 utakmice završile s podjelom bodova, što je na kraju 28 osvojenih bodova. “Sve u svemu, jako sam zadovoljan sa zatvaranjem, ali i generalno cijelom sezonom. Ekipa je rasla iz utakmice u utakmicu, napredovala, i nadam se da ćemo izboriti završnicu u narednim sezonama, što bi bila lijepa nagrada dečkima za sve što smo prošli zajedno.” izjavio je za kraj trener Banović.

RK Rudar Adria Oil U11 upisao dvije pobjede na domaćem terenu

U subotu je u Labinu odigrano zaostalo 10. i 12. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji dječaka U11. RK Rudar Adria Oil je u obje utakmice upisao pobjedu, u prvoj utakmici protiv RK Poreča kovari su slavili s 11-6 a u drugoj utakmici protiv RK Umaga s 15-8.

S dvije pobjede i 4 nova boda RK Rudar Adria Oil preuzeo je 1. mjesto u Županijskoj ligi dok mu za vrat puše MRK 28. April s 1 bodom i 1 utakmicom manje.

“Nakon zadnjeg kola državne lige u kojem smo igrali protiv istog protivnika očekivao sam isti scenarij i ove subote – pobjedu u obje utakmice, ali nekad takve utakmice znaju biti najteže. Drago mi je da dečki nisu unaprijed upisali pobjedu te da su u obje utakmice ušli maksimalno ozbiljno i pokazali lijepu igru s kojom su i došli do pobjede” izjavio je trener Goran Vlačić nakon dvije domaće pobjede.