RK Rudar Adria Oil U15 igra posljednje kolo 1. HRL regija 1

Ove nedjelje RK Rudar Adria Oil putuje u Buje gdje ih očekuje posljednje 16. kolo 1. HRL regija 1 i posljednje dvije utakmice u sezoni protiv domaćina MRK Buje 53 i RK Gospića. RK Rudar Adria Oil se trenutno nalazi na 6. mjestu s 24 osvojena boda te bi s dvije pobjede definitivno osigurali to mjesto. U protivnom za vrat im puše RK Arena Pula koja je na 7. mjestu samo s jednim bodom manje.

Prije dva tjedna RK Rudar Adria Oil odigrao je zaostalo 8. kolo 1. HRL u sklopu kojeg se sastao upravo protiv MRK Buja 53 i RK Gospića, te u obje utakmice upisao pobjedu tako da se nadamo da će kovari i ovoga puta ponoviti scenarij te kako će sezonu završiti u slavljeničkom tonu s 4 nova boda.

RK Rudar Adria Oil U11 odrađuje zaostale utakmice ŽRL-a

Ove subote u Labinu u SC Franko Mileta igraju se dvije zaostale utakmice Županijske rukometne lige u kategoriji dječaka U11. RK Rudar Adria Oil u sklopu 10. kola ŽRL-a odigrat će protiv RK Poreča te u sklopu 12. kola protiv RK Umaga.

Protiv oba kluba kovari su ove sezone odigrali 3 puta te svaki put izašli kao pobjednici. Posljednji put su se sreli prošli tjedan u sklopu 1. HRL regija 1 kada su kovari s dvije pobjede osigurali završnicu prvenstva Hrvatske. RK Rudar Adria Oil trenutno se nalazi na 3. mjestu ŽRL-a s 11 bodova dok je na 2. mjestu upravo RK Poreč s 12 bodova a 1. mjesto bježi 3 boda i drži ga MRK 28. April. Kovari imaju i 3 utakmice manje od RK Poreča te 1 manje od MRK 28. Aprila te ukoliko pobjede u obje utakmice prelaze na 2. mjesto sa samo 1 bodom manje od prvog mjesta.