RK Rudar Adria Oil U17 upisao pobjedu i poraz

Ove nedjelje u Labinu se odigralo 14. kolo 1. HRL regija 1 u kategoriji dječaka U17. RK Rudar Adria Oil odigrao je dvije utakmice te upisao pobjedu i poraz. U prvoj utakmici protiv RK Trsata kovari su slavili s 22-21. Utakmica je cijelo vrijeme bila u egalu te su na samom kraju gosti imali priliku izjednačiti međutim Kasunić je bio neprecizan sa sedam metara i dva boda ostaju u Labinu. U drugoj utakmici protiv RK Zameta kovari su upisali poraz rezultatom 31-26 što je bilo očekivano s obzirom da je RK Zamet u Labin došao kao jedina momčad u ligi bez poraza te je tako i ostalo.

RK Rudar Adria Oil s dva nova boda ostaje na 8. mjestu s 20 osvojenih bodova te im preostaje odigrati dvije utakmice 16. kola protiv RK Gospića i RK Rovinja te međusobnu utakmicu parova protiv RK Arene Pula.

RK Rudar Adria Oil U15 poražen u obje utakmice 14. kola 1. HRL

U subotu se u Labinu odigralo 14. kolo 1. HRL regija 1 u kategoriji dječaka U15. U sklopu tog kola RK Rudar Adria Oil odigrao je dvije utakmice protiv vodećih momčadi lige RK Trsata i RK Zameta. U prvoj utakmici protiv RK Trsata kovari su poraženi rezultatom 26-22.

“Šteta što dobar pristup nije bio dovoljan da bi se osvojili bodovi. Taman kada smo trebali napraviti korak naprijed mi bi napravili 1-2 unazad. Opet smo radili puno tehničkih grešaka no izuzetno sam zadovoljan prikazanim. Svaki put razlika između nas i Trsata je sve manja i vjerujem da će u budućnosti uloge biti zamijenjene.” osvrnuo se trener Inko Banović na poraz protiv Trsata.

RK Rudar Adria Oil upisao je poraz i u drugoj utakmici protiv jedine neporažene momčadi lige RK Zameta i to rezultatom 24-15.

“Rezultat je prikaz trenutačne razlike u kvaliteti. Na trenutke super na trenutke loše, malo hoćemo malo nećemo. Teško je tražiti bodove protiv ekipe koja ima sve pobjede u ligi, ali malo bolji otpor ne bi bio na odmet. Mislim da su ih dečki previše respektirali. Vjerujem da smo bili kompletni bila bi i manja razlika. Sve u svemu, dobro su odigrali obje utakmice i možemo biti zadovoljni prikazanim.” na kraju će trener Inko Banović.

ŽRK Rudar U14 upisao pobjedu i poraz na gostovanju u Crikvenici

Ove nedjelje u Crikvenici se odigralo 12. kolo 1. HRL regija 3 u kategoriji djevojčica U14. ŽRK Rudar je odigrao dvije utakmice te upisao pobjedu i poraz. U prvoj utakmici protiv ŽRK Raba labudice su slavile s 32-25 dok su u drugoj utakmici protiv ŽRK Omišlja upisale poraz 24-20.

Dan ranije ŽRK Rudar U14 odigrao je 9. kolo Županijske rukometne lige protiv ŽRK Rovinja te upisale visoku pobjedu čime i dalje ostaju na prvom mjestu lige s 12 osvojenih bodova.

RK Rudar Adria Oil U13 upisao dva poraza u sklopu ŽRL-a

U četvrtak je u Labinu odigrano 10. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji dječaka U13 između domaćina RK Rudar Adria Oil i RK Umag. Nakon rezultatski izjednačenog prvog poluvremena kovari u drugom igraju dosta slabije što je razlog visokom porazu od 30-17.

“Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro, obrana je bila kompaktna a u napadu smo bili kreativni, dok drugo poluvrijeme nismo bili dobri u obrani, a napad smo sveli na individualne pokušaje. Na žalost nismo bili kompletni zbog zdravstvenih problema, i samim time nismo imali širinu klupe što je definitivno utjecalo na tako visoki poraz” izjavio je trener Tomislav Stubičar.

Već u subotu RK Rudar Adria Oil odigrao je još jednu utakmicu Županijske rukometne lige i to 6. kolo protiv RK Arene Pula. Ovoga puta momčad je bila kompletnija što se pokazalo na rezultatu, međutim kovari i ovoga puta upisuju poraz rezultatom 24-19.

“U utakmicu smo ušli kako smo se i dogovorili, igrali smo čvrstu obranu i rekao bi da smo dobro odrađivali posao u obrani. U napadu smo igrali lijepo stvarali šanse i realizacija je bila dobra. Nažalost koštale su nas nepotrebne tehničke greške. Rezultat je bio u egalu do zadnjih 10-ak minuta. Prvi puta u sezoni mogu reći da sam zadovoljan igrom, kako u obrani tako i u napadu, što nam daje za pravo da se nadamo da ćemo slijedeće sezone biti pravi.” izjavio je trener Stubičar nakon posljednje utakmice Županijske lige.

ŽRK Rudar U12 pobijedio na gostovanju u Rovinju

Ove subote u Rovinju je odigrano 9. kolo Županijske rukometne lige u kategoriji djevojčica U12. ŽRK Rudar nastavio je u pobjedničkom nizu te je i ovoga puta bio bolji od svojih protivnika rezultatom 12-2.

“Mogu samo biti zadovoljna prikazanom igrom, u napadu i obrani je sve išlo po dogovoru te su sve cure odigrale svoju minutažu i dale doprinos pobjedi.” izjavila je trenerica Natali Zahtila.

Tom pobjedom ŽRK Rudar U12 učvrstio se na 1. mjestu lige s 12 bodova u 6 odigranih utakmica.