Kategorija U17

RK Rudar Adria Oil ove subote gostuje u Buzetu gdje ih u sklopu 4. kola 1. HRL – regija 1 očekuju dvije utakmice protiv domaćina RK Buzeta i njihovog para MRK Kozale. Kovari su do sada odigrali samo dvije utakmice u državnoj ligi, i to utakmice 2. kola protiv RK Senja i RK Mornar Crikvenice, dok su odgođene utakmice 3. kola protiv RK Ogulina i ŠR Karlovca, te se još očekuje i utakmica 1. kola odnosno međusobna utakmica parova između RK Rudar Adria Oil i RK Arena Pula. U dosadašnje dvije utakmice kovari su upisali isto toliko pobjeda te se sa 4. osvojena boda nalaze na 5. mjestu. Subotnji protivnici nalaze se na 1. i 3. mjestu, RK Buzet zauzima 1. mjesto s 8 osvojenih bodova u 4 odigrane utakmice dok se MRK Kozala nalazi na 3. mjestu sa 6 osvojenih bodova u isto tako 4 odigrane utakmice.

Kategorija U15

RK Rudar Adria Oil ove nedjelje igra na domaćem terenu 4. kolo 1. HRL – regija 1 u sklopu kojeg u goste dolaze momčad MRK Kozale i RK Opatije. Kovari se trenutno nalaze na 3. mjestu sa 4 osvojena boda u 4 odigrane utakmice. U dosadašnjim utakmicama upisane su pobjede protiv RK Čavla u sklopu 2. kola te protiv RK Dubovac Gaze u sklopu 3. kola, dok su bolji od njih bili RK Mornar Crikvenica u sklopu 2. kola te ŠR Karlovac u sklopu 3. kola. S druge strane MRK Kozala nalazi se na 13. mjestu sa 2 osvojena boda u 3 odigrane utakmice a RK Opatija na 9. mjestu sa isto tako 2 osvojena boda međutim uz nešto bolju gol razliku.

Kategorija U14

ŽRK Rudar ove subote gostuje u Crikvenici gdje ih očekuju dvije utakmice u sklopu 2. kola 1. HRL – regija 3. Naše labudice do sada nisu odigrale niti jednu utakmicu u državnoj ligi stoga im želimo puno sreće u startu sezone. Prve bodove cure će tražiti protiv ŽRK Gospića i ŽRK Vinodola kojima su isto tako ovo prve utakmice u državnoj ligi.

Kategorija U11

RK Rudar Adria Oil ove nedjelje gostuje u Kastavu gdje ih u sklopu 1. i 2. kola 1. HRL – regija 1 očekuju tri utakmice. Najprije će naši kovarići odigrati međusobnu utakmicu parova u sklopu 1. kola i to protiv RK Viškova a zatim slijede utakmice 2. kola protiv RK Gospića i ŠR Karlovca. Našim dečkima biti će to prve utakmice u državnoj ligi stoga im želimo uspješan start sezone u tom natjecanju. Do sada su odigrali 3 utakmice u sklopu Županijske rukometne lige te upisali jedan poraz, jednu neriješenu i jednu pobjedu.