U Labinskoj školi rukometa ovog vikenda se očekuju brojne utakmice u raznim kategorijama što na domaćem terenu što na terenima po našoj županiji. Tako naše najmlađe rukometne nade putuju u Umag i Rovinj, dječaci U11 putuju u Buzet dok na domaćem terenu ostaju djevojčice U14 i U12.

No krenimo redom. Dječaci u kategoriji U9 ove nedjelje putuju u Rovinj gdje ih u sklopu Županijske rukometne lige u mini rukometu očekuju 4 utakmice. U sklopu 1. kola naši kovarići igraju protiv RK Buzeta s početkom u 10:00 sati. Nakon toga slijedi 2. kolo protiv RK Medulina s početkom u 10:40 sati te utakmica 3. kola s početkom u 11:00 sati. Zadnju utakmicu RK Rudar Adria Oil igra protiv MRK 28. Aprila iz Kaštelira s početkom u 11:40 sati. Biti će to prvi rukometni koraci naših kovarića na sportskim terenima, prvi golovi, nadajmo se prve pobjede i malo manje prvih poraza te im želimo im jedno kovrski sretno.

 

Kao i dječaci, i djevojčice u kategoriji U10 ove subote putuju na gostovanje u Umag gdje ih u sklopu Županijske rukometne lige u mini rukometu očekuju utakmice 5. i 6. kola protiv ŽRK Buzeta i domaćina ŽRK Umaga. Prva utakmica koje se vodi kao 6. kolo igra se protiv ŽRK Buzeta s početkom u 10:25 sati dok se utakmica 5. kola protiv domaćina ŽRK Umaga igra s početkom u 10:50 sati. Našim labudicama to nisu prvi rukometni koraci, cure su već odradile utakmice protiv RK Rovinja i RK Poreča te im želimo puno uspjeha i ovaj vikend.

S time smo završili s mini rukometom, na red dolazi veliki rukomet i dječaci u kategoriji U11 koji isto tako zbog spleta okolnosti po prvi puta igraju svoju službenu utakmicu u nekom natjecanju u velikom rukometu. Do sada sve su im utakmice bile odgođene, uglavnom zbog problema koje je izazvala korona. Ove subote dječaci U11 putuju u Buzet gdje ih očekuju 3 utakmice u sklopu Županijske rukometne lige. Prva utakmica je zaostala utakmica 1. kola protiv domaćina RK Buzeta s početkom u 10:00 sati, zatim slijedi utakmica 4. kola protiv RK Rovinja s početkom u 11:15 sati, i zadnju utakmicu naši kovarići igraju u 13:10 sati protiv MRK 28. Aprila iz Kaštelira.

Ovime smo završili s najavom gostovanja, a kao što smo već spomenuli ovog vikenda na domaćem terenu igraju djevojčice u kategoriji U12 i U14. U obje je kategoriji protivnik isti. Naše labudice u sklopu 4. kola Županijske rukometne lige na domaćem terenu igraju protiv ŽRK Rovinja s početkom u 10:00 sati u kategoriji U14 i s početkom u 11:00 sati u kategoriji U12.