Početkom tjedna raspored za vikend bio je pretrpan rukometnim utakmicama u svim kategorijama. Svoje utakmice trebali su igrati gotovo sve kategorije od najmlađih U8 i U9 do najstarijih U17, osim dječaka U15 kojima je ovog vikenda i onako rupa u rasporedu tako da pauziraju.

Tako smo već putem društvenih mreža najavili a kasnije i odgodili utakmice 3. kola 1. HRL u kategoriji U17 u sklopu kojeg su se trebale odigrati utakmice protiv RK Karlovca i RK Ogulina. Nažalost zbog samoizolacije momčadi Karlovca utakmice su odgođene. Isto tako djevojčice u kategoriji U14 trebale su odigrati zaostale utakmice 1. i 2. kola Županijske rukometne lige protiv ŽRK Buzeta i ŽRK Arene međutim ponovno je isti razlog odgode – samoizolacija. Da ne nabrajamo dalje, iz istog razloga svoje utakmice odgodile su i ostale kategorije, dječaci U13, djevojke U12, dječaci U11 i U9.

Jedina momčad unutar Labinske škole rukometa koja ovog vikenda izlazi na teren su djevojčice u kategoriji U10 i U8 koje će odigrati 4. kolo Županijske rukometne lige u mini rukometu. Utakmica se igra u subotu s početkom u 10:00 sati a protivniku u sklopu 4. kola je ekipa ŽRK Poreča.