Ovog vikenda očekuju nas brojne utakmice raznih kategorija Labinske škole rukometa. Neke od njih igraju svoje prve utakmice u velikom rukometu uopće, neki otvaraju sezonu dok neki već odrađuju drugo kolo.

Krenimo redom, od najstarijih kategorija prema najmlađima. Ove subote u Puli igra se 3. kolo državne 1. HRL u kategoriji U15. Nakon pobjede i poraza na domaćem terenu protiv RK Čavla i RK Mornara Crikvenice u prošlom kolu, kovare u sklopu ovoga kola očekuju utakmice protiv RK Dubovac Gaze i RK Karlovca, dvije ekipe od kojih se očekuje kvalitetna i zanimljiva utakmica. Trenera Banovića očekuje težak zadatak budući da mu je momčad ovoga tjedna doslovno prepolovljena zbog mjera izolacije pojedinih igrača.

Nakon skoro 2 godine bez natjecanja, momčad U13 ove subote igrat će svoje prve službene utakmice u velikom rukometu. Naime taman kada su sva natjecanja stopirana zbog korona virusa ta generacija prešla je iz mini u veliki rukomet i napokon su dočekali svoje prve natjecateljske minute koje će ove subote imati protiv RK Poreča i RK Rovinja u sklopu Županijske rukometne lige. Utakmice će se igrati u Rovinju u sportskoj dvorani Valbruna.

Red je došao i na žensku selekciju. Nažalost zbog izolacije velikog broja igračica odgođene su utakmice državne lige u kategoriji U12 koje su se trebale igrati u Ivanić Gradu, te utakmice Županijske lige u kategoriji U12 i U14 koje su se trebale igrati u Poreču. Tako da ovog vikenda na teren izlazi samo ekipa U10 i to u Rovinju u sklopu Županijske rukometne lige gdje ih očekuje utakmica mini rukometa protiv domaćina RK Rovinja.

I za kraj, ove nedjelje će se u Labinu u SC Franko Mileta odigrati tri zaostale utakmice Županijske rukometne lige u mini rukometu u kategoriji dječaka U9. Isto tako to će biti prve natjecateljske minute za naše kovariće koji će po prvi puta zaigrati protiv ekipa RK Buzeta, RK Medulina i RK Rovinja. Utakmice će se igrati u maloj dvorani s početkom u 10:00 sati.