Ove nedjelje momčad U15 pod vodstvom trenera Banovića odigrala je dvije prijateljske utakmice protiv RK Poreča i RK Mornar Crkivenice.

U obje utakmice kovari su upisali poraz, međutim razloga za nezadovoljstvo nema. “Prvenstveno smo zadovoljni s time da su dečki ispunili zadatak. U ovim utakmicama rezultat nije bio imperativ, više smo se usredotočili na određene segmente igre koje želimo ponavljati u svakoj utakmici tako da su dečki to ispunili i ja osobno mogu biti zadovoljan. Ako tako nastavimo s vremenom će i rezultat doći sam od sebe. Žao mi je jedino da nismo bili kompletni, međutim velikim zalaganjem svih prisutnih igrača nadomjestili smo te izostanke.” izjavio je trener Inko Banović.

Kovari su prvoj utakmici protiv RK Mornar Crikvenice izgubili rezultatom 22-27. Na listu strijelaca upisali su se Velagić sa 6, Matošević i Smolica sa 4, Vozila i Mucić sa 3, Trajkovski i Keresteš sa po 1 pogotkom.

U drugoj utakmici protiv RK Poreča kovari su izgubili rezultatom 25-22. Na listu strijelaca upisali su se Smolica sa 7, Vozila sa 5, Mucić sa 4, Trajkovski s 3, Bugarin Cassioli, Matošević i Velagić sa po 1 pogotkom.

U trećoj utakmici koju su odigrali RK Mornar Crikvenica i RK Poreč pobijedila je momčad RK Poreča rezultatom 22-18.