Subscribe Now
Trending News

ULAZAK U SVIJET RUKOMETA dogodio se u 5. razredu osnovne, otprilike s 11-12 godina. Prve rukometne korake napravila sam kod prof. Benazića. Tada nije bilo drugog izbora, ili rukomet ili nogomet.

PRVI USPJEH bilo je osvojeno 1. mjesto na završnici Hrvatske rukometne lige u kategoriji kadetkinja. Imali smo odličnu generaciju 85/86 i nitko nam tada nije vjerovao da smo spremne za takav uspjeh ali mi smo se vratile sa zlatom oko vrata. Bio je to neopisiv osjećaj.

KARIJERA je započela i završila u Labinu. Kroz sve mlađe kategorije kluba, Istarsku rukometnu selekciju i kamp došla sam do seniorske ekipe, ali sam po završetku srednje škole prestala s aktivnim igranjem. Na kraju je ispalo kako je to bila malo duža pauza, naime 2013. godine, zajedno s još par starijih cura, dobila sam poziv da pomognemo klubu vrati se u 2. rang Hrvatske lige, što smo i učinile i na kraju sve zajedno uspjele. I tako iz godine u godinu sve do 2017. godine kada sam ostala u blaženom stanju, i tada prestaje moja rukometna karijera. Na kraju kad se sve zbroji bilo je teških ali ipak više lijepih trenutaka. Ono što je najbitnije, stekla su se nova prijateljstva koja traju i dan danas.

TRENERSKI POSAO započeo je sasvim slučajno. Kao igračica u klubu počela sam pomagati trenerici Kseniji u Školi rukometa i tako je sve krenulo. U trenutku kada sam prestala s aktivnim igranjem, iz istog razloga napravila sam pauzu i u trenerskim vodama. Na sreću pauza je završila i u 2021. ponovno sam se priključila radu s djecom u Labinskoj školi rukometa.

SELEKCIJE