Subscribe Now
Trending News

ULAZAK U SVIJET RUKOMETA desio 1989. godine kada sam se kao učenik 7. razreda osnovne škole priključio rukometnom klubu u momčad kadeta, a paralelno sam uz rukomet tada igrao i košarku.

PRVI USPJEH bio mi je plasman na završnicu prvenstva Hrvatske s momčadi kadeta, međutim bez većeg rezultatskog uspjeha. Sam plasman na završnicu je tada značio mnogo budući da je bio drugačiji sustav natjecanja i malo klubova je imalo priliku izboriti završnicu.

KARIJERA u seniorskom rukometu započela je 1992. godine ulaskom u seniorsku momčad RK Rudara i trajala je sve do 2009. godine. U dva navrata sam branio za pulsku Arenu i RK Buzet i pomogao im da izbore ulazak u viši rang natjecanja. S RK Rudarom dva puta sam bio prvak tadašnje 1. B lige, te sam u sezoni 1993/94 bio član momčadi koja je prvi puta u povijesti kluba igrala najviši rang, 1. ligu. Pred kraj svoje rukometne karijere, 2008. godine u izboru Saveza sportova Grada Labina proglašen sam za sportaša Grada Labina što je definitivno lijepa čast i nagrada za sav trud i rad posvećen rukometu.

TRENERSKI POSAO započeo je 2019. godine kada sam se priključio stručnom stožeru ŽRK Rudar i preuzeo ulogu trenera golmana u svim kategorijama u klubu.

SELEKCIJE