Subscribe Now
Trending News

ULAZAK U SVIJET RUKOMETA dogodio se još u 1. razredu osnovne škole kada sam počela trenirati mini rukomet. U početku sam paralelno trenirala i judo, ali je ljubav prema rukometnoj lopti ipak bila jača, te je tako ostalo i do danas.

PRVI USPJEH, a ujedno i jedan od najdražih, bio je 2008. godine kada smo osvojile srebro na završnici državnog prvenstva za djevojčice u Umagu.

KARIJERA je još uvijek aktivna i od prvog dana u istom dresu. U nizu ponuda imala sam priliku igrati u drugim sredinama i viši rang natjecanja, međutim Labudice i ŽRK Rudar u kojem sam savladala svoje prve rukometne korake, ipak su ostali moj prvi i jedini izbor, i za time nikad neću žaliti. U mlađim kategorijama više puta sam bila pozvana i sudjelovala na reprezentativnim okupljanjima. S obzirom na to da mi je karijera još uvijek aktivna, vjerujem da ću kroz koju godinu upotpuniti ovaj tekst s još kojim uspjehom.

TRENERSKI POSAO započela sam kao asistent starijoj kolegici u treninzima u kategoriji djevojčica i mini rukometa. U organizaciji Sportskog učilišta Zagreb, 2019. godine završila sam program osposobljavanja za poslove trenera rukometa te mi je dodijeljena B licenca.

SELEKCIJE