Subscribe Now
Trending News

ULAZAK U SVIJET RUKOMETA dogodio se u 5. razredu osnovne, otprilike s 11-12 godina. U početku sam malo švrljao između rukometa i nogometa da bi na kraju ipak odabrao rukomet i nisam požalio.

PRVI USPJEH bilo je osvojeno 3. mjesto na završnici Hrvatske rukometne lige u kategoriji kadeta. Imali smo odličnu generaciju 86/87, tada sam bio golman, možda sam igrao sve skupa 15 min na cijelom turniru ali bio je predivan osjećaj biti dio te ekipe i doživjeti takav uspjeh.

KARIJERA je započela i završila u Labinu. Nakon srednje škole i odlaskom u Zagreb na studij, 3 sezone sam proveo u RK Maksimir Princu. U istom periodu igrao sam i za ekipu Ekonomskog fakulteta Zagreb, s kojom sam jedne godine osvojio studentsko prvenstvo Zagreba i 2. mjesto na međunarodnom sveučilišnom turniru u Parizu na T5B – Tournoi Des Cinq Ballons. Nakon Zagreba i nastavkom studija u Portugalu, 1 sezonu sam igrao u C.F. Os Belenenses, u 1. Portugalskoj ligi, te smo se te sezone plasirali u Final 4 Portugalskog kupa. Sa završetkom studija završila je i ta lijepa rukometna priča u Portugalu, nakon čega sam se vratio u Labin. Povratak nije bio tako lijep kao sezone prije toga, desila mi se teška ozljeda koljena zbog koje sam pauzirao 2 godine. Nakon uspješnog oporavka vraćam se na parket te su nakon toga uslijedile meni najljepše rukometne godine, osvojili smo 2 puta kup Istre, plasirali se u 1/4 finala Kupa Hrvatske i osvojivši 1. HRL Jug plasirali se u Premijer ligu. Nažalost u toj premijerligaškoj sezoni zbog još jedne ozljede završila je moja skromna rukometna karijera na koju mogu biti više nego ponosan.

TRENERSKI POSAO započeo je sasvim slučajno. Kao tajnik kluba mijenjao sam jednog trenera u Školi rukometa i tako je sve krenulo, sa zamjene na zamjenu do trenerske licence. U organizaciji Sportskog učilišta Zagreb, 2019. godine završio sam program osposobljavanja za poslove trenera rukometa te mi je dodijeljena B licenca.

SELEKCIJE