Subscribe Now
Trending News

ULAZAK U SVIJET RUKOMETA dogodio se s 11 godina. To je bio 5. razred osnovne škole, i kao u većini slučajeva na nagovor profesora Benazića.

PRVI USPJEH bilo je osvajanje 2. mjesta na završnici Hrvatske rukometne lige za kadete. Bila je to odlična generacija 83/84, s nekoliko igrača koji su bili i na reprezentativnim okupljanjima. Bilo je tu i osvojenih turnira, kao što je vrlo poznati međunarodni turnir u Rubieri (ITA), i osvojenih županijskih prvenstava, ali ovo 2. mjesto je najveći uspjeh.

KARIJERA je nažalost završila odmah prve godine u seniorskim vodama. To je bilo nakon završene srednje škole i splet životnih okolnosti doveo je do toga da moram prekinuti s rukometom. Kako su godine prolazile tako je bilo sve teže i nije bilo više prilike za povratak.

TRENERSKI POSAO je započeo u smislu ispomoći u Školi rukometa. Počelo je tako da sam na poziv trenera u Školi rukometa dolazio trenirati s vratarima mlađih dobnih skupina. Nakon toga u organizaciji Sportskog učilišta Zagreb, 2019. godine završavam program osposobljavanja za poslove trenera rukometa na osnovu kojeg mi je dodijeljena B licenca.

SELEKCIJE