Prvog dana završnice prvenstva Hrvatske u kategoriji dječaka U11 nije prošao dobro za Rudar Adria Oil. Naši kovari su odigrali dvije utakmice, protiv Maksimir Pastele i Solin, i u obje utakmice su izgubili.

Odmah u prvoj utakmici kovari su pretrpjeli težak poraz od Maksimir Pastele. “Ušli smo jako loše u utakmicu, jednostavno nismo se mogli sastati s loptom. Neka nesigurnost bila je prisutna cijelo prvo poluvrijeme i desilo nam se nešto što nam se jako dugo nije desilo, nismo mogli gola zabiti.” izjavio je trener Goran Vlačić u osvrtu na prvo poluvrijeme koje je završilo 10:0. Već u drugom poluvremenu kovari pokazuju puno bolju igru i rade seriju 5-0, te drugo poluvrijeme završavaju u pozitivnom omjeru, međutim nedovoljno da bi konačan rezultat bio pozitivan, utakmica je završila rezultatom 16:7.

Puno bolji ulazak u utakmicu kovari su imali protiv Solina. Prvo poluvrijeme potpuno druga priča nego u prvoj utakmici. Odličnom igrom u obrani primili su samo 5 golova dok su u napadu uspijevali rješavati neugodnu 3-3 obranu i na poluvrijeme odlaze s lijepom prednošću, 9:5. “Nažalost drugo poluvrijeme nam se desio njihov golman, od kojeg smo napravili igrača utakmice. Dečko je odlično branio i mi doslovno nismo mogli gola zabiti – opet. Uz to nismo dobro reagirali na njihovu 3-3 obranu i ulazimo iz greške u grešku. Nažalost nismo se dobro snašli i u posljednjih 5 minuta gubimo utakmicu.” izjavio je trener Goran Vlačić nakon utakmice sa Solinom koju su kovari na kraju izgubili rezultatom 14:12.

Rudar Adria Oil drugog dana završnice igra protiv Daruvara i Đakova. Protiv Daruvara igra se u jutarnjem terminu, u 10:30 sati, dok se protiv Đakova igra u popodnevnom terminu, u 18:00 sati.

Raspored, rezultate i ostalu statistiku završnice prvenstva Hrvatske možete pratiti na stranicama HRS-a. Isto tako HRS na svojem Youtube kanalu uživo prenosi sve utakmice tako da ukoliko ne stignete do Poreča, utakmice naših kovara možete pratiti i na malim ekranima. Zanimljivosti uhvaćene fotoaparatom možete vidjeti na Photodecku HRS-a.