Labinska škola rukometa otvara upise novih članova u razne kategorije za dječake i djevojčice. Upisi se vrše online na web stranici Labinske škole rukometa što je definitivno novost u labinskom sportu ali i šire.
“Želja nam je modernizirati naše poslovanje u svakom pogledu pa tako i upise u LŠR. Do sada je to bilo po principu poziva i poruka preko raznih servisa i društvenih mreža i znalo se desiti da jedna i druga strana ne dobije kvalitetne informacije. Nama je jako bitno da dobijemo prave podatke o djetetu kako bi znali u koju kategoriju dijete spada, a s druge strane vjerujemo da je svim roditeljima bitno da imaju sve informacije na jednom mjestu. To smo sa web stranicom i online prijavama postigli, što nam je iznimno drago.” izjavio je tajnik LŠR-a Goran Vlačić, te objasnio na koji način roditelji mogu prijaviti svoje dijete u LŠR. “Prijava je vrlo jednostavna i gotova u par klika. Na web stranici LŠR-a uz rubriku vijesti postoji opcija PRIJAVNICA i klikom na nju otvara se online obrazac. Potrebna je svega minuta vremena da se unesu svi podaci koje tražimo, zatim se pošalje prijava i stvar je gotova. Sustav zatim na mail LŠR-a pošalje ispunjen obrazac i mi imamo sve potrebne podatke kako bi mogli obraditi prijavu, a s druge strane roditelj može biti siguran da je prijava zaprimljena.”
U selekciji dječaka LŠR ima sljedeće kategorije:
  • U17 / dječaci rođeni 2004 i 2005 godište / trener Goran Murselović
  • U15 – dječaci 2006 i 2007 godište / trener Inko Banović
  • U13 – dječaci 2008 i 2009 godište / trener Tomislav Stubičar
  • U11 – dječaci 2010 i 2011 godište / trener Goran Vlačić
  • U9 / MINI RUKOMET – dječaci 2012 i mlađi / treneri Ljiljana Štingl, Goran Vlačić, Tihana Kudić
U selekciji djevojčica LŠR ima sljedeće kategorije:
  • U16 – djevojčice 2005 i 2006 godište / trener Diego Datos
  • U14 – djevojčice 2007 i 2008 godište / trenerica Ksenija Vidali
  • U12 – djevojčice 2009 i 2010 godište / trenerica Natali Zahtila
  • U10 – djevojčice 2011 i 2012 godište / trenerica Natali Zahtila
  • MINI RUKOMET – djevojke 2012 i mlađe / trenerica Natali Zahtila
Treninzi svih kategorija u obje selekcije odvijaju se u SC Franko Mileta te ovisno o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje su na snazi najmlađe kategorije mini rukometa treniraju u školskim dvoranama OŠ Ivo Lola Ribar i Matija Vlačić u Labinu i OŠ Ivana Batelića u Raši.
Osim rukometa u LŠR-u se trude svojim članovim ponuditi nešto više od samog rukometa, u kojem pogledu ukratko je objasnio tajnik LŠR-a Goran Vlačić. “Uz rukometne treninge, djeca i roditelji imati će mogućnost prisustvovati raznim predavanjima na temu sporta, odgoja, prehrane, ozljeda i slično, te će isto tako ostvariti određene pogodnosti ukoliko žele sudjelovati u nekim od projekata LŠR-a poput svima dobro poznatog Ljetnog kampa KOVARIĆI, a bit će tu još radionica, druženja i koje kakvih malih projekata kako bi svim našim članovima ponudili i nešto više od rukometa. Stoga ukoliko još uvijek niste, a želite, upišite svoje dijete u Labinsku školu rukometa i sigurni smo da nećete pogriješiti.” 
Direktan link za online prijavu: