Labinska škola rukometa sa zadovoljstvom otvara prijave za 2. po redu Ljetni kamp “KOVARIĆI” koji će se ove godine održati u periodu od 28. lipnja do 30. srpnja u u Girandella Valamar Collection Resortu u Rapcu.

Ljetni kamp “KOVARIĆI” je namijenjen djeci od 6 do 10 godina starosti. Kamp je osmišljen kao dnevni sportski kamp koji će se provoditi u 5 termina, svaki u trajanju 5 dana – od ponedjeljka do petka u periodu od 8:00 do 16:00 sati. Djeca će se u kampu susresti sa raznim sportskim i društvenim aktivnostima te kreativnim radionicama.

U ljetni kamp su dobrodošla sva djeca neovisno o tome dali se bave nekim sportskim aktivnostima jer se stručni tim LŠR-a potrudio osmisliti plan i program aktivnosti prilagođen svima. Stručni tim čine licencirani treneri LŠR-a, Natali Zahtila, Antonia Jelčić, Doris Belušić, Goran Vlačić pod vodstvom Adrijane Prosenjak, vrhunskog rukometnog stručnjaka s EHF Master Coach licencom.

Aktivnosti

Kroz sportske aktivnosti polaznici će učiti vježbe istezanja, hodanja, disanja i trčanja u cilju razvoja motorike. Zatim u planu su razne sportske igre – rukomet, nogomet, košarka, odbojka, badminton te isto tako elementarne igre s loptom – štafetne igre i poligoni. Uz to predviđeno je i vrijeme na plaži gdje će biti organizirana škola plivanja za neplivače i plivače početnike.

Osim sportskih aktivnosti stručni kadar se potrudio pripremiti razne dječje igre i radionice kojima je cilj socijalizacija, razvoj timskog duha, mašte i kreativnosti. U slobodno vrijeme planirane su aktivnosti poput šetnje, igranje u aquaparku i vožnja vlakićem.

Promotori kampa

S nama su i ove godine naši dragi promotori i vrhunski sportaši profesionalci koji će isto tako biti uključeni u rad kampa, kao što su Luka Stepančić, koji je od 2013. godine standardni igrač Hrvatske rukometne reprezentacije s kojom je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 2013 i srebro na Europskom prvenstvu 2020, od 2016. do 2019. godine igrao je za jednu od najjačih momčadi Europe, za Paris Saint Germain, a trenutno igra za još jednog velikana SC Pick Szeged, zatim Andrej Prskalo, koji je u veličanstvenoj sezoni 2017/18 sa svojim klubom NK Rijeka, i to kao kapetan momčadi, osvojio prvenstvo Hrvatske, u više navrata osvojio je Hrvatski kup i u 2017. zabilježio je nastup za A reprezentaciju, i najmlađi među njima Fran Mileta, dečko koji je prvi u povijesti u istoj godini nastupao za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u tri selekcije; za kadetsku, juniorsku i A selekciju. Uz to osvojio je srebro s juniorskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu 2019. i proglašen je za nabolje desno krilo svijeta.

Svaki od promotora kampa odraditi će jedan trening s polaznicima kampa, demonstrirati će određene vježbe i pomagati djeci u izvođenju istih. Nakon odrađenog treninga organizirati će se druženje s promotorima kampa kako bi djeca u razgovoru s njima dobila uvid u to što znači biti sportaš profesionalac.

Lokacija kampa

Ljetni kamp KOVARIĆI će se i ove godine održati na predivnoj lokaciji Girandella Valamar Collection Resortu u Rapcu. Welcome point resorta ujedno je i mjesto za svakodnevni prijem djece u kamp. U sklopu resorta na raspolaganju su predivne plaže, ugodna hladovina Pinete u prvom redu do mora, igrališta koja zadovoljavaju standarde više različitih sportova, ugodna i prostrana sala namijenjena društvenim i kreativnim aktivnostima te ono najbitnije, uživanju u slasnim obrocima Valfresco Direkta.

Termini kampa

S obzirom na iskustva od prošle godine, termini kampa pune se brže od očekivanog, stoga ukoliko još uvijek niste prijavili svoje dijete u Ljetni kamp KOVARIĆI, a imate namjeru, požurite se. Na raspolaganju imate sljedeće termine:

  1. termin / 28.06. – 02.07. /
  2. termin / 05.07. – 09.07. / POPUNJENO
  3. termin / 12.07. – 16.07. / POPUNJENO
  4. termin / 19.07. – 23.07. /
  5. termin / 26.07. – 30.07. /

Imajte na umu da je broj polaznika po grupi limitiran na 20-ak djece.

Prijave

Ove godine LŠR se potrudio modernizirati tako da će se prijave vršiti isključivo online putem nove web stranice Labinske škole rukometa. Pod rubrikom “Manifestacije” odaberite Ljetni kamp “KOVARIĆI” i tu je dostupan online obrazac za prijavu polaznika.

Direktan link za prijavu:

labinskaskolarukometa.com/ljetni-kamp-kovarici/

Partneri

Partneri projekta Ljetnog kampa “KOVARIĆI” su Valfresco direkt zadužen za pripremu i posluživanje doručka i ručka polaznicima ljetnog kampa i to u skladu s najvišim standardima i kvalitetom, tvrtka Valamar koja je osigurala predivnu lokaciju za provođenje projekta, te Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.

Sve dodatne informacije vezane uz Ljetni kamp KOVARIĆI možete dobiti na broj 091 534 1812 ili na mail info@labinskaskolarukometa.com.