Subscribe Now
Trending News

NAGRADNA IGRA

Manifestacija Volim rukomet – Igram rukomet okuplja učenike nižih razreda, od 1. do 4. razreda, dviju osnovnih škola, Ivo Lola Ribar i Matija Vlačić, a cilj je s godinama uključiti i ostale škole s labinštine.

Glavni cilj manifestacije je popularizirati rukomet i sport općenito, ukazati najmlađima na važnost bavljenja tjelesnim aktivnostima, poticati motivaciju za bavljenje sportom, stvarati uljuđene navijačke navike prihvaćanjem pozitivno odabranih sportskih i ljudskih uzora te približiti djeci rukomet kao sport s dugom tradicijom u Labinu.

Prateći ciljeve, manifestacija je osmišljena na način da se učenici podijele u četiri tima (crveni, plavi, zeleni i žuti) te nije važno iz koje škole su članovi pojedinog tima. Prema tome jedan tim čine djevojčice i dječaci iz različite škole sve s ciljem da se u prvi plan stavi igra a ne rivalstvo među školama.

Timovi se natječu u dinamičnim igrama, osmišljene su razne štafetne igre s raznim  pomagalima, zatim “mini rukomet“ te igri iznenađenja – različitih cikličkih kretanja i gađanja loptom u zadani cilj iz kretanja. Cilj je popularizirati rukomet kao sport te ukazati na važnost bavljenja tjelesnim i sportskim aktivnostima.

Manifestaciju poprati preko 500 djece iz osnovnih škola od kojih se 80-ak aktivno natječe. Kako na terenu tako i na tribinama vlada veselje i zadovoljstvo djece koji navijaju za omiljenu boju tima.

NAGRADNA IGRA

Pravila nagradne igre

Svaka osoba može samo jednom poslati rješenje. Ukoliko osoba više puta pošalje rješenje uzet će se u obzir ono koje je poslao prvo.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati djeca OŠ Matija Vlačić Labin i područne škole Rabac, OŠ Ivo Lola Ribar Labin i područne škole Kature i Vinež.

Svaka osoba može primiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje će se obaviti digitalnim putem na Facebook stranici Labinske škole rukometa u nedjelju 11. veljače 2024. kada će i biti objavljeni dobitnici nagrada.

U obrascu za slanje rješenja potrebno je upisati ime i prezime djeteta, koji razred i školu pohađa, te finalno rješenje. U protivnom, neovisno o točnosti rješenja, ono se neće uzeti u obzir.

1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

VIJESTI

/// s manifestacije

FOTOGALERIJE

/// s manifestacije

Volim rukomet – igram rukomet 2020