Subscribe Now
Trending News

Međunarodni Uskršnji turnir

termin održavanja: travanj

Rukometni klub Mladi Rudar u suradnji sa Ženskim rukometnim klubom Rudar svake godine organizira međunarodni Uskršnji turnir u trajanju 3 dana. Počinje dan prije Uskrsa i završava na Uskršnji ponedjeljak. Na turniru godinama sudjeluju ekipe iz Njemačke, Italije i Hrvatske te se natječu u kategoriji kadeta, mlađih kadeta i mlađih kadetkinja.

Klub ima cilj godišnje organizirati jedan turnira za određenu kategoriju. Kao što se turnir Dan rudara organizira za kategoriju dječaka, tako se Uskršnji turnir organizira za kadete i mlađe kadete. Cilj turnira je prikupiti što više ekipa iz inozemstva kako bi turnir dobio na važnosti i kvaliteti te kako bi sljedeće godine bio privlačan i drugim ekipama iz Hrvatske i šire. Organizacija turnira je jako bitna tako da se iz godine u godinu i sama organizacija unapređuje, što je također jedan od ciljeva, imati dobro organiziran i kvalitetan međunarodni turnir.

Kao takav, dobro organiziran, sadržajno popunjen i uz velik broj kvalitetnih međunarodnih ekipa, turnir je odlična promocija Labinskog rukometa u Hrvatskoj, regiji ali i šire. S obzirom da su ekipe smještene u Rapcu, turnir ujedno promovira i lokalni turizam. Sve u svemu, projekt koji ima veoma svjetlu budućnost.

VIJESTI

/// s turnira

FOTOGALERIJE

/// s turnira

Uskršnji turnir 2020