Subscribe Now
Trending News

Rukometni dan

termin održavanja: lipanj

Manifestacija Rukometni dani organizira se povodom obljetnice kluba te kako bi se obilježila dugogodišnja tradicija rukometa u Labinu.

Kako bi se u potpunosti obilježila obljetnica rukometa u Labinu, na manifestaciji se odigravaju utakmice svih dobnih skupina, od onih najmlađih kategorija do seniora te ono što ovu manifestaciju čini posebnim, svoje utakmice igraju i veterani Kovara i veteranke Labudica.

U najranijim terminima svoje utakmice igraju mlađe kategorije, zatim na teren izlaze veteranke Labudica koje svoje vještine odmjere s veterankama Arene. Nakon njih na teren izlaze veterani Kovara, igrači generacije 1992/1993 koji su osvojili prvenstvo tadašnje 1B lige te osvojili plasman u 1. ligu, i koji igraju protiv mnogih bivših poznatih rukometaša. Tako se prijašnjih godina na terenu moglo vidjeti Mirzu Džomba, Valter Matošević, Avlaro Načinović i mnogi drugi.

Za kraj slijedi utakmica seniora Mladog Rudara i ekipe sastavljene od mnogih premijerligaških igrača Zameta, Poreča, Buzeta i ostalih klubova, dok se jedne godine manifestaciji odazvala cijela ekipa RK Nexe iz Našica.

Nakon rukometnog dijela , manifestacija se seli iz dvorane na otvoreno pomoćno igralište gdje se svi sudionici i gledatelji mogu zabaviti uz roštilj i bend.

VIJESTI

/// s manifestacije

FOTOGALERIJE

/// s manifestacije

Rukometni dan 2020